TELOHRANITELJI HOLIVUDSKE ZVEZDE LASERIMA ZASLEPLJIVALI PAPARACE! Glumac iz restorana izašao sa HIRURŠKOM MASKOM preko lica!


IZVOR: Republika/M.B. - 04.10.2024 | 21:30


Obezbeđenje Leonarda Dikaprija upotrebilo je novo "oružje" u borbi protiv znatiželjnih novinara i fotoreportera.

Foto: Profimedia
TELOHRANITELJI HOLIVUDSKE ZVEZDE LASERIMA ZASLEPLJIVALI PAPARACE! Glumac iz restorana izašao sa HIRURŠKOM MASKOM preko lica!

Odbrana holivudskih zvezda od upornih paparaca podignuta je na viši nivo, a začetnik novog trenda zaslepljivanja laserima uveo je Leonardo Dikaprio. Njegovo obezbeđenje upotrebilo je upravo ovu savremenu metodu kako bi svom gazdi obezbedilo malo privatnosti na javnom mestu.

Telohranitelji poznatog glumca Leonarda Dikaprija upotrebili su lasere da bi sprečili paparace da ga slikaju dok je večerao u čuvenom rimskom restoranu, preneli su danas italijanski mediji.

Foto: Tanjug/AP

 

Zvezda filma "Titanik" primećen je u bašti restorana u centru Rima, u blizini ulice Via Đulija, a njegovo obezbeđenje je da bi sprečilo paparace da ga slikaju upotrebilo lasere sa zaslepljujućim svetlom, uperivši ih u pravcu objektiva kamera, prenela je agencija Ansa.

Telohranitelji su se postavili ispred fotografa među kojima je bio poznati paparaco Rino Barilari, a potom su usmerili lasere prema njihovim objektivima. Dikaprio je zatim prešao u unutrašnjost restorana odakle je izašao sa hirurškom maskom kojom je pokrio lice. Laserska svetla su najnoviji trik koji koriste holivudske zvezde kako bi izbegle da budu slikane, navela je Ansa.

Foto: photo: mega

Fotografija iz kuće Pi Didija

Inače, Leonardo Dikaprio našao se u centru skandala kada su u javnost isplivale privatne fotografije iz kuće ozloglašenog repera Pi Didija, nedavno je uhapšen u Njujorku pod teškim optužbama za reketiranje i trgovinu ljudima, uključujući seksualnu eksploataciju. Fotografije sa žurki u Didijevoj luksuznoj vili pokazuju da je glumac učestvovao u njima. U nastavku se navode i Paris Hilton, Bijonse, Džej-Zi, Areta Frenklin, Kim Kardašijan, Keli Ozborn, Marta Stjuart, Maraja Keri i njen tadašnji suprug Nik Kenon, Pamela Anderson i mnoge druge. Dok nema dokaza da su ove zvezde učestvovale u ilegalnim aktivnostima, njihove fotografije sa žurki sada deluju kao vremenska kapsula jednog mračnog perioda u svetu šou-biznisa.

 

 

BONUS VIDEO: