DŽENIFER ANISTON BILA LJUBAVNICA BIVŠEG AMERIČKOG PREDSEDNIKA? Glumica šokirala izjavom: "Poznajem njegovu ženu bolje od njega"!


IZVOR: Republika/M.B. - 04.10.2024 | 16:30


Bivša supruga Breda Pita nije imala baš mnogo sreće o ljubavi.

Foto: Credit: Unique Nicole / AFP / Profimedia, shutterstock, pixabay.com
DŽENIFER ANISTON BILA LJUBAVNICA BIVŠEG AMERIČKOG PREDSEDNIKA? Glumica šokirala izjavom: "Poznajem njegovu ženu bolje od njega"!

Odavno kruže priče da su popularna glumica Dženifer Aniston i bivši predsednik Sjedinjenin Američkih Država Barak Obama bili u "šemi", a sada je glumica prvi put progovorila na tu temu.

Poznato je da bivša supruga Breda Pita i nema baš mnogo sreće u ljubavi, te da je i dalje prati neslavna titula "prevarene žene", nakon što je njen tadašnji suprug Bred Pit odlučio da se razvede i ubrzo oženi glumicom Anđelinom Džoli.

Dženifer su povezivali sa mnogim poznatim glumcima, sa nekima je izlazila javno, bila je još jednom i udata, ali ovaj put je bilo reči o glasinama koje odavno kruže - da je bila sa Barakom Obamom.

Foto: shutterstock

 

Popularna glumica je o tračevima da je bila sa bivšim američkim predsednikom pričala u emisiji "Džimi Kimel uživo".

Zvezda "Prijatelja" je tako odgovorila i na pitanje o najintrigantnijoj glasini o njoj odnosno da je imala tajnu romansu sa Barakom Obamom. 

Foto: Menelaos Myrillas / AFP / Profimedia

Barak Obama

"Nisam bila ljuta zbog toga", odgovorila je ona o navodima tabloida, a zatim dodala da je priča nedvosmisleno lažna.

"Poznajem Mišel Obamu bolje od njega", našalila se glumica.

Foto: Tanjug/AP

Mišel Obama

Međutim, tu nije kraj iznenađenjima. Dženifer je priznala da je koristila bizaran način da sačuva svoju mladolikost.

Glumica je potvrdila glasine o tome da je svojevremeno ubrizgavala spermu lososa u lice! Takođe, u ovoj "iskrenoj ispovesti" glumica je prizanal da čuva kesicu pepela svog mrtvog terapeuta.⁠ ⁠

 

 

 

BONUS VIDEO: