TUGA U DOMU MADONE! Saopštene tragične vesti o SMRTI, svet se oprašta!


IZVOR: Republika/P. R. - 06.10.2024 | 17:55


Tragedija u domu kraljice popa!

Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia
TUGA U DOMU MADONE! Saopštene tragične vesti o SMRTI, svet se oprašta!

Danas je svet ostao u šoku nakon vesti o smrti Kristofora Čikonea, mlađeg brata globalne muzičke ikone Madone. Kristofor, koji je bio ne samo član porodice već i dugogodišnji saradnik i podrška u ključnim fazama karijere kraljice popa, preminuo je u 63. godini. Ova vest dolazi samo nekoliko dana nakon gubitka njihove maćehe, Džoane Kler Čikone, koja je izgubila bitku sa rakom.

Kristofor je bio talentovan umetnik, dizajner i reditelj, poznat po organizaciji muzičkih turneja, muzičkih spotova i filmskih projekata, kao i po enterijerskom i dizajnu nameštaja. Njegova kreativnost i oštar smisao za humor ostavili su dubok trag na ljude iz njegovog života.

Foto: Printscreen/Youtube/On Demand Entertainment

Kristofer Čikone umro

Tokom osamdesetih i devedesetih, Kristofor je bio ključna figura u Madoninoj karijeri, služeći kao njen lični asistent, stilista i umetnički direktor za mnoge njene čuvene turneje. Na neki način, on je oblikovao vizuelni identitet "Kraljice popa" i pomogao joj da se predstavi svetu na upečatljiv način.

Kristofor je objavio kontroverznu knjigu "Život sa mojom sestrom Madonom" 2008. godine, u kojoj je otkrio detalje njihovog odnosa. U knjizi je opisao kako je njen tadašnji muž, britanski režiser Gaj Riči, negativno uticao na njihov odnos, navodeći kako su se njih dvoje često sukobljavali. Takođe, Kristofor je tvrdio da je priča o Madoninom dolasku u Njujork s samo 35 dolara i baletskim patikama u prtljagu preuveličana, nazivajući to mitom koji je ona s vremenom izgradila.

Foto: Tanjug/AP

Umro Madonin brat

Madona i Kristofor odrasli su zajedno u Mičigenu, gde su oboje otkrili ljubav prema plesu i umetnosti. Nakon što je ona započela svoj put ka slavi, Kristofor je odlučio da je prati u Njujork, gde je postao njen najbliži saradnik. Ipak, iako su bili veoma bliski, Kristofor se često suočavao s problemima zavisnosti, a Madona mu je pružala podršku tokom tih perioda, finansirajući nekoliko njegovih rehabilitacija.

BONUS VIDEO: