"DECENIJAMA SAM SE BORILA S DEPRESIJOM": Popularna glumica nekada isticala bujno poprsje, a danas samo prirodan izgled!


IZVOR: Republika/M.B. - 08.10.2024 | 09:15


Velika promena u životu Pamele Anderson nije se desila preko noći.

Foto: YouTube printscreen/Baywatch
"DECENIJAMA SAM SE BORILA S DEPRESIJOM": Popularna glumica nekada isticala bujno poprsje, a danas samo prirodan izgled!

Seks-simbol devedesetih Pamela Anderson nekada je žarila i palila obnaženim fotografijama sa naslovnica, a danas živi povučenim životom okrenuta isključivo sebi i svom zdravlju. Teška šminka i erotične odevne kombinacije za nju su prošlost, a ova promena nije se desila preko noći.

Zvezda "Čuvara plaže" nedavno je na Filmskom festivalu u Švajcarskoj, gde je dobila nagradu Golden Eye, otvoreno govorila o svom životu i karijeri i otkrila da se decenijama borila s depresijom.

Ova 57-godišnja glumica, koja se već neko vreme u javnosti pojavljuje bez šminke te je postala zaštitno lice pokreta prirodnog izgleda, priznala je da se jedva seća većeg dela svog života u svetu slavnih, nakon što se proslavila u seriji "Čuvari plaže". 

Foto: Profimedia

Pamela Anderson danas

- Čini mi se kao da sam s "Čuvara plaže" otišla na Brodvej. Ne znam šta se dogodilo između. Sve je to velika praznina. Srećna sam što sam ovde u ovom trenutku jer smatram da sam bila depresivna nekoliko decenija - rekla je Pamela. 

Inače, Pamela je 2022. na Brodveju glumila Roksi Hart u "Čikagu", a nakon toga glumila je u filmovima "The Last Showgirl", "Rosebush Pruning" i novom nastavku filma "Naked Gun".

- Nikad nisam mislila da ću biti na sceni i primati takvu nagradu. Samo želim da nastavim da radim. Uzbuđena sam što ću učiniti više. Sjajno je biti deo pop kulture, ali to je i blagoslov i prokletstvo. Ljudi se zaljube u tebe zbog kupaćeg kostima - rekla je Pamela dodajući kako je oduševljena što je ponovno zaokupljena poslom, te da veruje da joj je njen dokumentarac "Pamela, a Love Story" iz 2023. pomogao da oživi svoju karijeru. 

 

 

BONUS VIDEO: