BEŽIVOTNO TELO POZNATOG GLUMCA PRONAĐENO U ORMARU! Otkriveni MORBIDNI detalji njegovog poslednjeg dana!


IZVOR: Republika/M. I. - 09.10.2024 | 17:00


Misterija njegove smrti šokirala ceo svet!

Foto: shutterstock, Pxhere
BEŽIVOTNO TELO POZNATOG GLUMCA PRONAĐENO U ORMARU! Otkriveni MORBIDNI detalji njegovog poslednjeg dana!

Dejvid Karadin, ikona filmske industrije, rođen je 8. decembra 1936. godine u Kaliforniji. Potiče iz glumačke porodice i već u ranoj mladosti suočio se sa teškim porodičnim okolnostima koje su ostavile dubok trag na njega. Nakon razvoda roditelja, petogodišnji Dejvid pokušao je da izvrši samoubistvo vešanjem, što je bio samo početak niza izazova koje će morati da savlada u svom životu.

Karadin je započeo svoju glumačku karijeru ulogama u televizijskim serijama šezdesetih godina, ali je vrhunac popularnosti doživeo ulogom u TV seriji "Kung Fu" koja je osvojila srca gledalaca širom sveta. Njegova strast prema borilačkim veštinama bila je očigledna, a njegova harizma na malim ekranima obeležila je jednu epohu u filmskoj industriji.

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Njegova smrt 2009. godine ostala je obavijena velom tajne i misterije. Na Tajlandu, u luksuznom hotelu "Nai Lert Park", pronađeno je beživotno telo Dejvida Karadina, obešeno u ormaru sobe u kojoj je boravio sam. Istraga koja je usledila nije uspela da rasvetli sve okolnosti njegove smrti. Iako su nalazi pokazali da je umro od gušenja, nije bilo tragova borbe niti oproštajne poruke, ostavljajući iza sebe misteriju koja do danas nije razrešena.

Karadin je ostavio neizbrisiv trag u svetu glume, a njegova porodica, prijatelji i obožavaoci i dan danas čekaju da saznaju istinu o njegovoj smrti. Njegova supruga Eni i troje dece ostali su da nose teret gubitka, dok se svet seća Dejvida Karadina kao jednog od najprepoznatljivijih glumaca svoje generacije, čije je nasleđe ostavilo neizbrisiv pečat u filmskoj industriji.

BONUS VIDEO: