DŽENIFER KONAČNO PROGOVORILA O RAZVODU! Posle dva meseca tišine, diva ispričala sve o KRAHU braka s Benom Aflekom!


IZVOR: Republika/M.B. - 10.10.2024 | 09:50


Pop zvezda je istakla da je razvod baš ono što joj je potrebno.

Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis
DŽENIFER KONAČNO PROGOVORILA O RAZVODU! Posle dva meseca tišine, diva ispričala sve o KRAHU braka s Benom Aflekom!

Svetski poznata pop pevačica i glumica Dženifer Lopez odlučila je da progovori o razvodu s Benom Aflekom i jednom zasvagda stavi tačku na ovu priču. Diva je u razgovoru z amagazin Interwiev otvorila dušu i progovorila o najbolnijoj temi. 

Dva meseca nakon što je podnela zahtev za razvod od glumca, Lopezova je istakla da "ne žali" zbog svog izbora "ni na sekundu". Pevačica koja sad ima 55 godina, objasnila je da je raskid bio „upravo ono što joj je potrebno".

- Mislim se u sebi: "Hvala ti, Bože. Žao mi je što mi je trebalo toliko vremena. Žao mi je što si to morao da mi uradiš toliko puta. Trebala sam to da naučim u prethodna pre dva-tri puta. Sada shvatam” - rekla je Lopezova.

Foto: Credit: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

 

Pevačica koja je prethodno bila udata za Ojanija Nou, Krisa Džada i Marka Entonija, uporedila je svoje poslednje iskustvo sa "svarno jakim udarcem malja u glavu"  i sa "padom kuće na glavu". Ona se čak i našalila na račun svoje "romantične" prirode i načina na koji je razmišljala u prošlosti, rekavši da je nekada "volela da bude u vezama i da želi da ostari sa nekim" kako bi "bila celovita i srećna".

Sada naziva "staru Dženifer" koja još uvek želi te stvari "glupom kučkom" i "majkom" koja je odlučila da kaže "više ne". I da je "konačno" naučila lekciju.

- Trebalo mi je samo 30 godina - našalila se Lopezova koja ne veruje da je konačno "sve shvatila".

Foto: www.profimedia.rs

 

Ona je priznala da se zbog trenutnog statusa ipak oseća "usamljeno", "tužno" i "očajno".

- Kada sedite u tim osećanjima i kažete: "Ove me stvari neće ubiti", to vam je kao: "Zapravo, sposobna sam za radost i sreću sasvim sama" - otkrila je.

Međutim, Džej Lo je naglasila da je "uzbuđena“ što je sama.

- Sve što sam radila u proteklih 25, 30 godina, u ovim različitim izazovnim situacijama i šta sve mogu da uradim, pa ja samo letim sama? - upitala se i dodala: - Šta ako sam samo slobodna?

Foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Bio je ovo prvi put da je Lopezova progovorila o svom razvodu od Bena Afleka otkako su se pojavile prve spekulacije o krahu braka još u maju. Aflek se još nije oglasio po tom pitanju.

On i Lopezova su, kako je opšte poznato već raskinuli prvu veridbu 2004. nakon što su bili dve godine zajedno, a potom se pomirili 2021. i venčali sledeće godine.

 

 

BONUS VIDEO: