"SINA VIĐAM SAMO NA DALJINU": Al Paćino prvi put progovorio o roditeljstvu u poznom dobu, a o 54 godine mlađoj partnerki NI REČ!


IZVOR: Republika/M.B. - 15.10.2024 | 13:00


Američki glumac je otvorio dušu i u autobiografiji "Soni boj" opisao svoj život.

Foto: Tanjug/AP
"SINA VIĐAM SAMO NA DALJINU": Al Paćino prvi put progovorio o roditeljstvu u poznom dobu, a o 54 godine mlađoj partnerki NI REČ!

Slavni glumac Al Paćino napisao je autobiografski roman "Soni boj" i naglasio da je to učinio da bi bi njegov sin star 16 meseci upoznao njegovu životnu priču, prenosi BBC. Knjigu je nazvao po nadimku koji mu je dala majka, a kako je rekao, nada se da će biti zdrav da bi ga njegov najmlađi sin Roman upoznao.

U emotivnom intervjuu povodom objavljivanja knjige Paćino je prvi put otvorio dušu i progovorio o roditeljstvu u 84. godini, ali o 54 godine mlađoj partnerki Nur Alfalah, s kojom je raskinuo vezu nedugo nakon rođenja njihovog sina Romana, nije želeo da izusti ni reč!

Foto: Credit: A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nur Alfalah i Al Paćino

Zvezda filmova "Kum", "Pasje popodne", "Lice sa ožiljkom", "Vrelina" i mnogih drugih kaže da je njegov kontakt sa sinom Romanom ograničen uglavnom na onlajn komunikaciju.

- Sve što radi je stvarno. Zanimljivo mi je sve što radi. Dakle, razgovaramo. Sviram usnu harmoniku s njim preko videa i uspostavili smo takav kontakt. Dakle, zabavno je - rekao je Paćino.

Govoreći o svojim ulogama, rekao je da nikada nikome nije bio kum.

- Ne družim se s ljudima koji bi to tražili od mene, ne sećam se da mi je to neko tražio - kazao je glumac.

Foto: www.profimedia.rs

Sa bivšom partnerkom i prijateljima

Prošlo je više od 50 godina otkako je snimljen film "Kum", koji je proslavio Paćina, a on kaže da je malo nedostajalo da ga otpuste tokom prve dve nedelja snimanja.

- Kada vam reditelj kaže da ne pružate očekivano, pomislite da niste više tu poželjni - rekao je Paćino i dodao da se sve promenilo tokom snimanja scene u kojoj Majkl Korleone uzima revolver sakriven u toaletu restorana i ubija mafijaškog bosa i korumpiranog policajca.

Paćino je rekao i da je imao ideju ko bi ga zamenio, te da bi to bio Robert Deniro. Rekao je i da posebno mesto u njegovom srcu zauzima film "Lice sa ožiljkom".

- Hip-hop zajednica je prihvatila taj film i videla u njemu priču - kaže Paćino i ističe da je film potukao sve rekorde u prodaji na VHS.

Istakao je da i dalje ima ljubav prema velikom ekranu, a iako je prodaja bioskopskih karata pala 40 odsto tokom protekle decenije, on kaže da ne može da zamisli Los Anđeles bez bioskopa.

On je ispričao i da je 2011. saznao da mu je bankovni račun prazan, kao i da je njegov računovođa završio u zatvoru.

Foto: Tanjug/AP

 

- Trošio sam 400.000 dolara mesečno, a nisam znao da se to dešava. Morate biti glupi da vam se tako nešto desi - otkrio je glumac.

Govoreći o onome što trenutno gleda, Paćino je upravo odgledao drugu sezonu Netfliksove serije "Monstrum", koja se bavi braćom Menendez, dodajući da je napisao pismo glumcu Havijeru Bardemu da mu čestita na ulozi.

Među glumcima mlađe generacije kojima se divi on je izdvojio Leonarda Dikprija i Adama Drajvera, dok je za Džejmija Foksa rekao da je najbolji šahista u Holivudu.

Na konstataciju novinara da Paćino nema svoju zvezdu u Holivudu, na Stazi slavnih, on je to potvrdio i okrenuo se ka svom asistentu Majku i pitao ga da li postoji neki mehanizam da se to dobije.

- Bili ste suviše zauzeti - uzvratio je asistent, dok je Paćino dodao da je želi.

 

BONUS VIDEO: