EVO SA KIM JE LIJAM PEJN BIO PRE TRAGEDIJE: Bivši član benda One Direction očekivao PISMO OD ADVOKATA (FOTO/VIDEO)


IZVOR: Republika - 17.10.2024 | 02:17


ČEkala ga je prava pravna drama

Foto: YouTube Printscreen/7news
EVO SA KIM JE LIJAM PEJN BIO PRE TRAGEDIJE: Bivši član benda One Direction očekivao PISMO OD ADVOKATA (FOTO/VIDEO)

Bivši član benda One Direction, Lijam Pejn, preminuo je nakon pada sa trećeg sprata hotela. Policija je potvrdila informaciju o smrti, dodajući da je Lijam imao samo 31 godinu u trenutku nesreće.

Bio sa devojkom

Poznati pevač je neposredno pre tragedije bio u društvu svoje devojke, Kejt Kesi, sa kojom je boravio u Argentini.

Nega je čekala prava pravna drama, jer se, prema navodima britanskog tabloida Dejli mejl, spremao za sudski okršaj sa bivšom verenicom, Majom Henri.

Henri je nedavno angažovala advokate kako bi Pejnu poslali zahtev da prestane da je kontaktira. Ova pravna mera usledila je nakon niza poruka koje je Pejn navodno slao bivšoj verenici, uprkos njihovom raskidu.

- Od kada smo raskinuli, stalno mi šalje poruke, bombarduje me pozivima, ne samo sa svog telefona, već i sa drugih brojeva. Nikada ne znam odakle će sledeći kontakt doći - tvrdila je Henri u snimku na TikToku.

Problemi sa mentalnim zdravljem

Foto: YouTube Printscreen/ThePressDemocrat

Problemi sa mentalnim zdravljem

 

Prema pisanju nekih medija, Lijam Pajn je imao problema sa mentalnim zdravljem neposredno pre svoje smrti u sredu.

Svedoci su izjavili za TMZ da se bivši član popularnog benda One Direction ponašao "nekontrolisano" u lobiju hotela u Argentini, gde je bio gost. Navodno je u trenutku besa razbio svoj laptop, a osoblje je bilo primorano da ga fizički vrati u njegovu sobu.

Lokalni mediji, uključujući list La Nacion, preneli su da je policija obaveštena o "agresivnom muškarcu koji je mogao biti pod uticajem droge ili alkohola" u hotelu.

Oko 17 časova po lokalnom vremenu, Pajn je pao sa balkona svoje sobe koja se nalazila na trećem spratu. Još uvek nije poznato da li je ovaj tragični događaj bio slučajan ili nameran.

Ova šokantna vest potresla je obožavaoce širom sveta, dok zvanične informacije o okolnostima incidenta tek treba da budu objavljene.

Poslednja objava pre smrti

Foto: Snapchat Printscreen/Liam Payne

Poslednje objave pre smrti

 

U obajvi koja koja je puštena svega sat vremena pre nego što su lokalni mediji objavili vest o njegovoj smrti, vidi se da je podelio fotografije kako gleda televiziju, jede i detaljno opisuje svoje planove da igra polo.

Takođe je viđen kako snima svoju devojku Kejt Kasidi u kući njihovog prijatelja.

Solo karijera

Podsetimo, Lijam Pejn je stekao globalnu popularnost kao član benda One Direction, koji je nastao tokom takmičenja X Factor. Nakon razlaza benda, Lijam se posvetio solo karijeri i ostvario uspeh svojim singlovima i albumima. Njegova muzika je dotakla srca mnogih, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu pop muzike.

Bonus video: