SCENE STRAVE I UŽASA ISPRED HOTELA U KOM JE POGINUO LIJAM PEJN! Policija i hitna pomoć pokupile BEŽIVOTNO TELO mladog pevača! DA SE NAJEŽIŠ! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 17.10.2024 | 08:50


Njegovo beživotno telo izneto je kasno sinoć iz hotela "CasaSur Palermo", a paparaci su zabeležili trenutak kada je ambulantno vozilo prišlo objektu.

Foto: Tanjug/AP, AGENCE / Bestimage / Profimedia
SCENE STRAVE I UŽASA ISPRED HOTELA U KOM JE POGINUO LIJAM PEJN! Policija i hitna pomoć pokupile BEŽIVOTNO TELO mladog pevača! DA SE NAJEŽIŠ! (FOTO)

Bivši član grupe "One Direction", Lijam Pejn (31) pronađen je mrtav ispred svog hotela u Buenos Ajresu, a vest o njegovoj smrti izazvala je šok i nevericu u javnosti širom sveta. Argentinska policija izdala je saopštenje u kojem je navela da je Pejn preminuo nakon pada sa terase trećeg sprata hotela, a detalji tragedije se i dalje istražuju.

Njegovo beživotno telo izneto je kasno sinoć iz hotela "CasaSur Palermo", a paparaci su zabeležili trenutak kada je ambulantno vozilo prišlo objektu. Pevač je odmah prebačen u vozilo, koje je zatim napustilo lokaciju uz policijsku pratnju.  POGLEDAJ GALERIJU

Inače, prema dostupnim informacijama, Pejn je pao sa balkona na trećem spratu hotela. Još uvek nije poznato da li je smrt bila nesrećan slučaj ili nameran čin. Svedoci su za TMZ izjavili da se pevač ponašao "nestabilno" pre tragedije – razbio je laptop u hotelskom lobiju, nakon čega je osoblje pokušalo da ga vrati u njegovu sobu.  

Isti američki portal je izvestio da je neko iz hotela pozvao hitne službe, opisujući "agresivnog" muškarca, za koga se veruje da je bio Pejn. Medij je nakratko objavio fotografiju na kojoj se vidi deo pevačevog tela na terasi hotela, ali je slika ubrzo uklonjena zbog osude javnosti. 

Foto: Tanjug/AP

Telo Lijama Pejna izneseno iz hotela u Buenos Ajresu u Argentini

Nakon njegove smrti, policija i forenzički timovi viđeni su ispred hotela, a obožavaoci su se okupili na mestu događaja kada je vest dospela u javnost.  

Samo nekoliko sati pre tragedije, Pejn je na Snapchatu delio pozitivne objave, govoreći da uživa u "divnom danu" sa devojkom Kejt Kesidi u Argentini. U još jednoj sada obrisanoj objavi, spomenuo je da njih dvoje uživaju u odmoru.

Foto: Ian West / PA Images / Profimedia

Lijam Pejn sa devojkom Kejt Kesidi

Pevač je u Argentinu stigao povodom koncerta svog bivšeg kolege Najla Horana, koji se održao 2. oktobra. Pejn je ranije na Instagramu izjavio da ima potrebu da "izgladi stvari" sa Horanom nakon dužeg perioda bez komunikacije. Kesidi je napustila Argentinu dva dana pre njegove smrti, dok je Pejn ostao u zemlji.

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Članovi grupe "One Direction"

Liam Pejn postao je globalno poznat kao član benda One Direction, zajedno sa Najlom Horanom, Harijem Stajlsom, Zejnom Malikom i Luisom Tomlinsonom. Bend je nastao tokom takmičenja u šouu "Iks-faktor" 2010. godine, ali su se razišli 2016. nakon što je Malik napustio grupu.  

Iza Pejna ostaje njegov sedmogodišnji sin Ber, koga je dobio sa bivšom partnerkom, muzičkom zvezdom Šeril Kol.  

BONUS VIDEO