OTKRIVENO ŠTA JE LIJAM PEJN RADIO NOĆIMA PRE SMRTI: Svi su zaboravili na ovaj detalj iz njegovog PRIVATNOG ŽIVOTA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 17.10.2024 | 18:30


Javnost još u šoku!

Foto: Tanjug/AP
OTKRIVENO ŠTA JE LIJAM PEJN RADIO NOĆIMA PRE SMRTI: Svi su zaboravili na ovaj detalj iz njegovog PRIVATNOG ŽIVOTA!

Bivši član popularnog benda One Direction Lijam Pejn, koji je tragično preminuo u 32. godini, bio je poznat ne samo po svojoj muzici, već i po svojoj humanitarnoj aktivnosti.

Nažalost, njegova smrt u Buenos Ajresu ostavila je svet u šoku, ali mnogi će ga pamtiti po njegovoj velikodušnosti i brižnosti.

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Lijam Pejn putem GoFund Me platforme noćima donirao novac bolesnoj deci 

Pre tragičnog događaja, kako prenosi The Sun, Lijam je provodio svoje večeri pomažući bolesnoj deci u Americi putem platforme GoFundMe. Donirao je novac za operacije bolesne dece, ističući da kao otac ne može da sedi besposlen dok druga deca pate. Njegova posvećenost ovoj humanitarnoj misiji pokazuje koliko je bio saosećajan i brižan.

Nažalost, Lijam je preminuo nakon pada sa balkona hotela u Buenos Ajresu gde je boravio tokom turneje svog prijatelja Niall Horana. Hitne službe nisu uspele da ga spasu, a njegova porodica je izrazila duboku tugu zbog gubitka.


Porodica je istakla da će Lijam zauvek živeti u njihovim srcima i da će ga pamtiti po njegovoj dobroti, smehu i hrabrosti.

Foto: Tanjug/Rich Fury

Lijam Pejn ostaće u srcima fanova i svih koji su ga poznavali

U ovim teškim trenucima, porodica traži privatnost i prostor da bi se nosila sa gubitkom.

Lijam Pejn će biti upamćen, ne samo po svom muzičkom talentu, već i po svojoj velikodušnosti prema onima kojima je pomoć bila preko potrebna. Njegova humanitarna dela ostavila su dubok trag, a njegova smrt ostavlja prazninu koju će teško popuniti.

BONUS VIDEO: