NAJPOTRESNIJA OBJAVA O LIJAMU PEJNU: Bivši član benda One Direction se slomio - godinama nisu razgovarali, sve bi dao za JEDNO!


IZVOR: Republika/M. P. - 18.10.2024 | 08:40


Svi su čekali oglašavanje Zejna Malika!

Foto: Tanjug/AP
NAJPOTRESNIJA OBJAVA O LIJAMU PEJNU: Bivši član benda One Direction se slomio - godinama nisu razgovarali, sve bi dao za JEDNO!

Vest o tragičnoj smrti Lijama Pejna šokirala je ceo svet, a preostali članovi benda One Direction - Hari Stajls, Nial Horan, Luj Tomlinson i Zejn Malik, obratili su se putem Instagrama kako bi izrazili svoju tugu i odali počast svom dragom prijatelju.

- Potpuno smo devastirani Lijamovim odlaskom. S vremenom, i kad svi budemo prisebni, bie više toga da se kaže. Za sada, neko vreme na je potrebno za žaljenje i prihvatanje gubitka našeg brata, kojeg smo jako voleli. Uspomene koje delimo s njim biće zauvek sačuvane. Naše misli su s njegovom porodicom, prijateljima i obožavaocima, koji su ga voleli. Volimo te Lijam. Luj, Zejn, Nial i Hari - stoji u oproštajnoj poruci.

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

One Direction nekada

Nakon zajedničke objave, bivši članovi benda su se oglasili pojedinačno. Zejn Malik, koji godinama nije razgovarao sa Lijamom, objavio je njihovu zajedničku fotografije uz sledeće reči:

- Volim te, brate - istakao je on, pa dodao:

- Lijame, pričam naglas tebi, u nadi da ćeš me čuti, ne mogu a da ne pomisli sebično da smo mogli da imamo još toliko razgovora u životu. Nikad nisam stigao da ti zahvalim što si mi pomogao u najtežim trenucima života. Kad mi je nedostajala kuća kao sedamnaestogodišnjaku, ti si uvek bio tu sa pozitivnim pogledom na svet i uverljivim osmehom, dao si mi do znanja da si mi prijatelj i da sam volje.

Iako si bio mlađi od mene, uvek si imao više razuma, bio si svojeglav, pun mišljenja i nije te bilo briga kad kažeš ljudima da nisu u pravu. Iako smo se nekoliko puta zbog toga "udarali glavama", uvek sam te u tajnosti poštovao zbog toga.

Kada je u pitanju muzika, bio si najkvalifikovaniji u svakom smislu. U poređenju sa tobom, nisam znao ništa, bio sam dete, a ti već profesionalac. Uvek sam bio srećan što sam znao, da bez obzira na to šta se desi na scei, uvek smo mogli da računamo na tebe da znaš kuda da navedemo brod sledeće.

Izgubio sam brata kad si otišao i ne mogu da objasnim šta bih dao samo da mogu da te zagrlim poslednji put i da kažeš zbogom, da sam te voleo i poštovao. Pamtiću sve uspomene sa tobom u svom srcu. Ne postoje reči koje objašnjavaju kako se sad osećam, osim da sam opustošen bez granica.

Nadam se da, gde god da si sada, da si dobro i u miru. I da znaš koliko si bio voljen. Volim te, brate - poručio je Zejn.

 

Njih dvojica su imali nekoliko nesporazuma zbog kojih nisu razgovarali, ali su se uvek "poštovali izdaleka", navode njihovi poznanici.

Inače, Zejnu je pozlilo kad je saznao za Lijamovu smrt.

- Zejnu je rečeno u ranim jutarnjim satima i bio je slomljen. U šoku je, a njegovi roditelji kontaktirali su Lijamovu porodicu kako bi izrazili podršku i saučešće. Ljudi bliski Zejnu ne žele da on trenutno bude sam, pa je okružen prijateljima. Prošlo je dosta vremena otkako su Zejn i Lijam razgovarali zbog problema koje su imali jedan sa drugim u prošlosti. Ali poštovali su se sa daljine. Nisu se mrzeli, ali su posmatrali neke stvari drugačije. Ali obojica su imali osećaj da su ih iskoristili u muzičkoj industriji - navodi izvor blizak pevačima za strane medije.

BONUS VIDEO: