POTRESNO! OGLASILA SE BIVŠA PARTNERKA LIJAMA PEJNA! Sa njom ima sina, a fotografija na kojoj su zajedno rasplakala je ljude širom sveta!


IZVOR: Republika/ D. L. - 18.10.2024 | 23:59


Dok pokušavam prebroditi ovaj potresni događaj i dok se nosim sa vlastitom tugom u ovo neopisivo bolno vreme, želela bih sve ljubazno da podsetim da smo izgubili ljudsko biće, napisala je ona.

Foto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
POTRESNO! OGLASILA SE BIVŠA PARTNERKA LIJAMA PEJNA! Sa njom ima sina, a fotografija na kojoj su zajedno rasplakala je ljude širom sveta!

Svet je već danima potresen šokantnim vestima o smrti mladog pevača Lijama Pejna u Argentini.

Bivša zvezda One Direction i pevačica Cheril Koul, koji su bili u vezi dve godine, imaju sina po imenu Ber. Cheri se obratila svima na društvenim mrežama kako bi izrazila svoju duboku tugu i pružila dirljiv oproštaj svom pokojnom bivšem partneru.

U svojoj emotivnoj poruci, Cheril je istakla da Lijam nije bio samo pop zvezda, već i sin, brat, ujak, dragi prijatelj, i, najvažnije, otac njihovom sedmogodišnjem sinu. Izrazila je zabrinutost za Berovu budućnost, znajući da će se u jednom trenutku suočiti sa uznemirujućim vestima o očevom preranom odlasku. Cheril je molila javnost da uzme u obzir uticaj svojih reči i postupaka, posebno u vezi sa malim dečakom koji sada pokušava da se nosi sa gubitkom oca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheryl (@cherylofficial)


Dok pokušavam prebroditi ovaj potresni događaj i dok se nosim sa vlastitom tugom u ovo neopisivo bolno vreme, želela bih sve ljubazno da podsetim da smo izgubili ljudsko biće. Liam nije bio samo pop zvezda i slavna osoba, on je bio sin, brat, ujak, drag prijatelj i otac našem sedmogodišnjem detetu. Sinu koji se sada mora suočiti sa stvarnošću da više nikada neće videti svog oca - napisala je ona, pa je dodala:

Foto: YouTube Printscreen/ThePressDemocrat

Lijam Pejn

 

- Ono što me najviše brine je što će Bear jednog dana imati pristup gnusnim izveštajima koje smo videli u poslednja dva dana. Srce mi se slama još više što ga ne mogu zaštiti od toga u budućnosti. Preklinjem vas da razmislite čemu služe neka od tih stvari, osim da nanesu štetu svima onima koji sada skupljaju svoju komadiće. Pre nego što nešto iskomentarišete ili snimite video, zapitajte sami sebe želite li vi da ih čita vaše dete ili porodica. Molim vas, ostavite Lijamu ono malo dostojanstva koje mu je preostalo nakon smrti da napokon počiva u miru. Hvala vam. 

BONUS VIDEO: