OBJAVLJENE INFORMACIJE IZ GRUPE "ONE DIRECTION" NAKON LIJAMOVE TRAGEDIJE: Zbog OVOGA je došlo do haosa!


IZVOR: Republika/O. B. - 20.10.2024 | 21:00


Lijam Pejn imao je problem sa teretom slave.

Foto: Tanjug/AP
OBJAVLJENE INFORMACIJE IZ GRUPE "ONE DIRECTION" NAKON LIJAMOVE TRAGEDIJE: Zbog OVOGA je došlo do haosa!

Lijam Pejn, jedan od članova benda "One Direction", prošao je kroz razne životne faze, počevši od samog početka svoje karijere. Sa samo 14 godina prijavio se na X Factor, ali slavu nije stekao sve do ponovnog nastupa dve godine kasnije. U grupi "One Direction" koju su formirali zajedno sa Zejnom Malikom, Najalom Horanom, Harijem Stajlsom i Lujom Tomlinsonom, Lijam je doživeo neverovatan uspeh. POGLEDAJ GALERIJU

Prvi singl grupe "What Makes You Beautiful" odmah je zauzeo vrh muzičkih lista u Ujedinjenom Kraljevstvu, a album "Up All Night" imao je impresivnu prodaju od gotovo 140.000 primeraka u prvoj nedelji. Postali su prvi britanski sastav koji je osvojio američki Bilbord 200 sa debitantskim albumom, a svet ih je dočekao kao pravu pop-senzaciju.

Nakon četiri albuma i pet turneja, Zejn Malik odlučio je da napusti bend, što je dovelo do objavljivanja pauze grupe 2016. godine. Iako su postigli značajan uspeh i osvojili brojne nagrade poput Brit Awards i MTV Video Music Awards, sukobi unutar grupe postali su javni, a Lijam je priznao da su se članovi grupe borili da mu pomognu zbog problema sa zavisnošću.

Foto: Tanjug/AP

Lijam Pejn

 


Lijam je 2016. godine potvrdio vezu sa Šeril En Tvidi, koja je bila deset godina starija od njega, a par je dobio sina 2017. godine. Nakon dve i po godine veze, par je odlučio da svako krene svojim putem, ali su ostali prijatelji.

Nakon raspada benda, Lijam se odlučio za solo karijeru i 2019. godine objavio je prvi album "LP1". Pesma "Strip That Down", koju je napisao u saradnji sa Edom Širanom, postigla je veliki uspeh na muzičkim listama. Međutim, planove za novi album i turneju poremetila je infekcija bubrega koja je rezultirala boravkom u bolnici. U tom teškom periodu, Lijamu je bila podrška devojka Kejti Kesidi.

Iako su se događali sukobi, Lijam je pokazao da je i dalje blizak sa bivšim kolegama, kao što je bio slučaj kada je bio uz Najala Horana u Argentini tokom njegovih koncerata.

BONUS VIDEO: