POGLEDAJTE NAJVEĆI BLAM ALBANSKE PROVOKATORKE: Voli da čačka Srbe, a sad joj se smeje ceo svet! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 22.10.2024 | 10:05


Dua Lipa pokazala da ne ume da peva!

Foto: shutterstock
POGLEDAJTE NAJVEĆI BLAM ALBANSKE PROVOKATORKE: Voli da čačka Srbe, a sad joj se smeje ceo svet! (VIDEO)

Dua Lipa, kontroverzna britanska pevačica albanskog porekla, izblamirala se na nastupu na ovogodišnjoj ceremoniji koju je organizovao Rock&Roll Hall of Fame. Naime, ona je sa čuvenom Šer izvela pevačicin hit "Believe" iz 1998.

Prvo se na bini pojavila sama, obučena u crnu haljinu s izrezima, a nakon toga joj se pridružila i Šer. Nosila je upečatljivu kožnu haljinu koju je ukombinovala s visokim čizmama. Dua je počela da peva čuveni dens hit iz devedesetih, a onda je došlo do kolapsa. Na društvenim mrežama je prozivaju zbog toga što nije umela da ubode nijedan ton i sve je zvučalo kao da peva neka amaterska pevačica koja u životu nije stala na veliku scenu.

Sa druge strane, Šer je oduševila publiku i pokazala Lipi kako se to radi i kako se peva ovaj čuveni hit. Tada su svi u areni, ali i gledaoci kraj malih ekrana, mogli da uoče razliku u pevanju dve pop pevačice. Video je postao viralan na društvenoj mreži Iks, a ispod njega se nižu samo negativni komentari na račun Dua Lipe.

- "Šer se pojavila i pokazala svima kako se Dua Lipa bori za život", "Šer ju je pokidala kao seljak politiku", "Neprijatno koliko Dua falšira", "Lipa izgleda može samo pomoću matrice da peva", "Vokalne sposobnosti su joj ispod proseka" - samo su neki od komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

Foto: Tanjug/AP

Dua Lipa često provocira naš narod

Dua Lipa je našoj publici odlično poznata po svojim provokacijama, kontroverznim izjavama i stavovima o tzv. velikoj Albaniji i pokazivanju simbola dvoglavog orla.

BONUS VIDEO: