ŠOK! Pronađena konekcija između Lijama Pejna i Pi Didija - evo šta je RUŽIČASTI KOKAIN, koji je pronađen u telu nastradalog pevača


IZVOR: Republika/M. P. - 22.10.2024 | 14:00


Bivši pevač grupe One Direction ranije je pričao o neprijatnom susretu sa reperom!

Foto: Profiemdia, Tanjug/AP
ŠOK! Pronađena konekcija između Lijama Pejna i Pi Didija - evo šta je RUŽIČASTI KOKAIN, koji je pronađen u telu nastradalog pevača

Pevač Lijam Pejn, prema toksikološkom izveštaju koji je dospeo u javnost, popio je koktel droga pre nego što je pao s trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu 16. oktobra. U njegovom organizmu je pronađena supstanca po imenu ružičasti kokain, ali i mnoge druge supstance. Ova informacija je prilično uznemirila brojne fanove, koji sada sa strepnjom očekuju sahranu pevača idućeg meseca.

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

U telu Lijama Pejna su pronašli ružičasti kokain

Ova vrsta kokaina, nazvana ružičasti kokain, predstavlja mešavinu sintetičkih supstanci poput benzodiazepina, ekstazija i metamfetamina. Zanimljivo je da nosi ime zbog boje koja se može dobiti, kao i zbog dodatka arome jagode. Takođe, poznato je da se može uneti u organizam kao pilula ili udisanjem, a žargonski naziv za ovu supstancu je tusi. Nastao je u Latinskoj Americi kao parti droga, a prema rečima doktora Brajana Harlija, može izazvati nepredvidivo ponašanje kod osobe koja je unela ovu supstancu.

Foto: www.profimedia.rs

"Ružičasti kokain

PI DIDI I RUŽIČASTI KOKAIN

U tužbi koju je nekadašnji producent Pi Didija Rodni Džouns podneo protiv repera pominje se isti ovaj narkotik. Džouns je tvrdio da je "pali mogul zahtevao od svih zaposlenih da ga nose svuda sa sobom pored ekstazija, gumenih bombona s marihuanom i gamahidroksibutiratom (GHB, droga za silovanje)". Ova tužba je izazvala veliku pažnju javnosti i ostavila mnoge bez reči.

Foto: Schutterstock

Šon Didi Kombs, poznatiji kao Pi Didi
Pejnovi susreti s poznatim ličnostima

Pored ovih skandala, na društvenim mrežama pojavili su se i snimci nekadašnjih Pejnovih televizijskih gostovanja tokom kojih je pričao o upoznavanju s Didijem, te tome da mu "to iskustvo još uvek budi nelagodu". Pevač se takođe susreo s Leonardom Dikaprijom i Džej-Zijem, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Novi informacije o sahrani pevača Lijama Pejna i dalje su tema brojnih vesti, a javnost s nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO: