VERENICA LIJAMA PEJNA PREKINULA TIŠINU: Prvo oglašavanje nakon njegove TRAGIČNE SMRTI!


IZVOR: Republika/M. P. - 24.10.2024 | 13:35


Pre svega, obratila se Lijamu, govoreći da je ljubav njenog života i da je on njen anđeo čuvar!

Foto: Ian West / PA Images / Profimedia
VERENICA LIJAMA PEJNA PREKINULA TIŠINU: Prvo oglašavanje nakon njegove TRAGIČNE SMRTI!

Nekoliko dana nakon smrti pevača Lijama Pejna oglasila se njegova verenica Kejt Kesidi. Danima je ćutala, a sada je putem objave na društvenoj mreži Instagram pojasnila kako se oseća.

Pre svega, obratila se Lijamu, govoreći da je ljubav njenog života i da je on njen anđeo-čuvar. 

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijam Pejn i Kejt Kesidi

- Ne znam ni gde početi. Srce mi je slomljeno na načine koje ne mogu opisati rečima. Volela bih da možeš videti ogroman uticaj koji si imao na svet, čak i sada kada sve izgleda tako mračno. Doneo si toliko radosti i pozitivnosti svima, milionima obožavalaca, svojoj porodici, prijateljima, a posebno meni. Bio si neverovatno voljen - započela je, pa nastavila da iznosi emocije o tragično nastradalom partneru:

- Ti si, jer ne mogu reći bio si, moj najbolji prijatelj, ljubav mog života i svako koga si dotako osećao se jednako posebno kao i ja. Tvoja energija je bila zarazna, osvetljavala je svaku prostoriju u koju bi ušao. Ništa od ovoga ne izgleda stvarno i ne mogu razmišljati o ovoj novoj stvarnosti u kojoj te više nema ovdje. Borim se da shvatim kako živeti u svetu bez tebe pored mene. Zajedno smo se osećali kao deca te uvek pronalazili radost u najmanjim stvarima. Imao si najljubazniju dušu i najzabavniji duh. Osećam se kao da sam izgubila najbolji deo sebe. Ne mogu zamisliti dan bez tvog smeha i ljubavi. Doneo si toliko svetla u moj život. Pre nekoliko nedelja sedili smo na prekrasnoj večeri, manifestirajući naše živote zajedno. Čuvam tvoju belešku blizu, iako si mi rekao da je ne gledam. Pisalo je: 'Ja i Kejt ćemo se venčati u narednih godinu dana / vereni i zauvek zajedno 444’ - dodala je, pa zaključila:

- Lijame, znam da ćemo zaujek biti zajedno, ali ne na način na koji smo planirali. Uvek ćeš biti sa mnom. Dobila sam anđela čuvara. Voet ću te do kraja svog života i dalje, noseći naše snove i uspomene sa sobom gde god da krenem. Zauvek tvoja - napisala je Kejt.

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Pevaču su u telu pronašli i roze kokain

Bivši član benda One Direction, Lijam Pejn, tragično je preminuo u 31. godini nakon što je pao s trećeg sprata hotela "CasaSur" u Buenos Ajresu, Argentina, prošle srede. Prema najnovijim toksikološkim nalazima, u njegovom organizmu pronađeni su tragovi više vrsta droga, uključujući i tzv. "pink kokain" – mešavinu metamfetamina, ketamina i MDMA. Argentinske vlasti trenutno istražuju njegovu smrt kao "nerazjašnjenu" i pokušavaju da identifikuju dilera koji mu je te večeri obezbedio drogu. 

BONUS VIDEO: