OVO SE DEŠAVALO PRE TRAGEDIJE! Policija pretresla hotel u kom je pevač pao sa trećeg sprata! Sve zapanjila jedna činjenica (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 26.10.2024 | 09:00


Hotel "Casa Sur" postao je mesto gde se Lijamovi fanovi svakodnevno okupljaju kako bi mu odali poštu i iskazali svoju tugu.

Foto: Tanjug/Vianney Le Caer
OVO SE DEŠAVALO PRE TRAGEDIJE! Policija pretresla hotel u kom je pevač pao sa trećeg sprata! Sve zapanjila jedna činjenica (FOTO)

Nedavna tragedija u Buenos Ajresu ostavila je svet u šoku, kada je pevač i nekadašnji član sastava "One Direction", Lijam Pejn, preminuo nakon pada s balkona trećeg sprata hotela u kom je boravio.

Foto: Tanjug/Ben Birchall

Lijam Pejn

 

Detalji o ovom događaju su i dalje pod istragom, ali mediji prenose da je argentinska policija izvršila pretres hotela po nalogu javnog tužilaštva i zaplenila različite predmete, uključujući i snimke hotelskih kamera.
 

Sumnjivo unošenje supstanci


Prve istrage ukazuju na to da je Lijam Pejn bio sam u trenutku nesreće i da je, prema nezvaničnim informacijama, bio pod uticajem različitih supstanci. Konačni toksikološki izveštaj se očekuje u narednim nedeljama, a javnost i fanovi sa nestrpljenjem očekuju više informacija o okolnostima koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Foto: www.profimedia.rs

Lijam Pejn

 

Hotel "Casa Sur" postao je mesto gde se Lijamovi fanovi svakodnevno okupljaju kako bi mu odali poštu i iskazali svoju tugu. Ostavljaju poruke, cveće, igračke i pale sveće, stvarajući svojevrsni memorijal u čast preminulog pevača. Ova emotivna reakcija javnosti svedoči o velikom uticaju koji je Lijam imao na svoje fanove širom sveta.

Dok se javnost oprašta od Lijama Pejna, njegova porodica prolazi kroz težak period tugovanja i organizacije prenosa tela u Britaniju, kao i pripreme za sahranu. Otac pokojnog pevača, Džef, trenutno boravi u Buenos Ajresu i brine se o svim neophodnim procedurama. Očekuje se da će se proces prenosa tela i sahrane odvijati tokom narednih nedelja, pružajući porodici i prijateljima priliku da se oproste od voljenog Lijama Pejna na dostojanstven način.

BONUS VIDEO: