LIJAM PEJN UMRO, ONE DIRECTION "VASKRSAO": Nakon TRAGEDIJE svih pet albuma u TOP LISTAMA!


IZVOR: Republika/O. B. - 27.10.2024 | 16:00


Svi albumi grupe ,,One Direction" su se vratili na top liste!

Foto: A Carlile BackGrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
LIJAM PEJN UMRO, ONE DIRECTION "VASKRSAO": Nakon TRAGEDIJE svih pet albuma u TOP LISTAMA!

Muzički svet je ostao u šoku nakon tragične smrti pevača Lijama Pejna, koji je preminuo 16. oktobra u Buenos Ajresu nakon pada sa trećeg sprata hotela pod još nerazjašnjenim okolnostima. Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju širom sveta, a njegova smrt je naišla na snažnu emotivnu reakciju kod miliona obožavalaca grupe One Direction, koja ga je proslavila. POGLEDAJ GALERIJU


Nedelju dana nakon Pejnove smrti, svi albumi grupe One Direction vratili su se na britanske top liste, što je jasan pokazatelj uticaja koji je bend imao na muzičku scenu. Treći album benda, "Midnight Memories", se ponovo našao na vrhu liste, dok je zauzeo 13. mesto. Takođe, tri singla One Directiona su se vratila u Top 40, dok je Pejnov poslednji solo singl, "Teardrops", debitovao na listi na 85. mestu.

One Direction je bio aktivan od 2010. godine, kada se pojavio u takmičenju X Factor u Velikoj Britaniji, pa sve do 2016. godine, kada su svi članovi krenuli svojim putem. Bend činili su Lijam Pejn, Najal Horan, Hari Stajls, Luis Tomlinson i Zejn Malik, a njihov uticaj na muzičku industriju ostaje neizbrisiv.

Tijelo Lijama Pejna i dalje se nalazi u Buenos Ajresu, a očekuje se da neće biti dostupno porodici do kraja meseca. Planira se da Pejn bude sahranjen u novembru, a obožavaoci i javnost širom sveta će imati priliku da se oproste od talentovanog pevača koji je ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj sceni.

BONUS VIDEO: