GODINA BEZ METJUA PERIJA! Prodata vila u kojoj je glumac pronađen mrtav, majci pred smrt rekao nešto ZASTRAŠUJUĆE!


IZVOR: Republika/M.B. - 28.10.2024 | 11:30


Na današnji dan 2023. godine "Prijatelji" su ostali bez svog Čendlera Binga.

Foto: AP Terence Patrick
GODINA BEZ METJUA PERIJA! Prodata vila u kojoj je glumac pronađen mrtav, majci pred smrt rekao nešto ZASTRAŠUJUĆE!

Glumac Metju Peri preminuo je na današnji dan, 28. oktobra 2023. godine. Njegovo beživotno telo pronađeno je u hidromasažnoj kadi, a obdukcioni nalaz je pokazao da je u krvi nesrećnog glumca pronađena velika doza ketamina koja je dovela do smrtnog ishoda. 

Glumac je javno priznao da je decenijama zloupotrebljavao razne supstance, uključujući godine u kojima je glumio Čendlera Binga u hit televizijskom sitkomu iz 1990-ih "Prijatelji".

KUĆA PRODATA

Foto: www.profimedia.rs

 

Pre nekoliko dana luksuzna vila Metjua Perija u Los Anđelesu dobila je novog vlasnika. Kuću pokojne zvezde “Prijatelja” kupila je filmska producentkinja i investitorka iz Arizone, Anita Verma-Lalian za nešto više od osam i po miliona dolara, saznaje Los Anđeles Tajms.

Predstavnica Anite rekla je da će koristiti modernu nekretninu sa četiri spavaće sobe i 3.500 kvadratnih metara, a koju je Peri kupio 2020. godine za šest miliona dolara, kao kuću za odmor u Los Anđelesu.

POSLEDNJI SUSRET S MAJKOM

Suzan Morison, majka Metjua Perija, oglasila se povodom godišnjice glumčeve smrti. U NBC-jevoj emisiji Today je ispričala da je Peri "predosećao da će umreti", prenosi Deadline.

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

 

- Prišao mi je i rekao: "Mnogo te volim i srećan sam što sam sada s tobom". Bio je to neki predosećaj ili tako nešto. Tad nisam o tome razmišljala, ali sam pomislila: "Koliko je prošlo otkad smo tako pričali. Prošle su godine". Mislim da je postojalo nešto... Bilo je neizbežno da će se to dogoditi i on je to osećao - prisetila se Suzan i dodala:

Ali tad je rekao: 'Više se ne bojim.' I to me zabrinulo.

Povodom godišnjice Perijeve smrti oglasili su se i njegov očuh, novinar Kit Morison i sestra Kejtlin. Dali su intervju za kanadski HELLO! Oni su otkrili i planove za fondaciju "Metju Peri" u Kanadi. Prema zvaničnoj veb stranici organizacije, fondacija je stvorena da bi pružila "sveobuhvatnu podršku pojedincima koji žive s poremećajima zavisnosti nakon lečenja".

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

- Posao koji sada radim vrlo je sebičan jer mi se čini kao da sedim pokraj Metjua i radim s njim svaki dan na nečemu što mu je bilo važno - rekla je 43-godišnja Kejtlin, koja obavlja dužnost izvršne direktorke fondacije. 

- On bi voleo da ga pamte po tome što je pomogao ljudima koji se bore sa zavisnošću - dodao je glumčev očuh. Njegova smrt im je, kažu, bila neverovatan šok.

PETORO UMEŠANO U SMRT GLUMCA

Foto: www.profimedia.rs

Dr Mark Čavez

Jedan od dvojice kalifornijskih lekara koji su među petoro optuženih za njegovu smrt predoziranjem priznao je u sredu krivicu za ilegalnu distribuciju ketamina. Mark Čavez izjasnio se o krivici na Okružnom sudu SAD-a u Los Anđelesu. Pri izricanju presude mogao bi dobiti i do 10 godina zatvora.

Još jedan lekar optužen u ovom slučaju, Salvador Plasencia, izjasnio se da nije kriv, kao i suoptužena Džesvin Sanga, poznata kao "kraljica ketamina". Perijev lični asistent Kenet Ivamasa, koji je priznao da je ubrizgao lek Periju, i navodni posrednik, koji je rekao da je nabavio ketamin od Sange, već su se izjasnili krivima za optužbe s kojima su suočeni.

 

 

BONUS VIDEO: