PRVE FOTKE BRUSA VILISA BEZ KAČKETA: Evo kako DANAS izgleda čuveni glumac tokom borbe sa DEMENCIJOM!


IZVOR: Republika/O. B. - 28.10.2024 | 15:00


Brus Vilis uhvaćen tokom borbe sa bolesti.

Foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
PRVE FOTKE BRUSA VILISA BEZ KAČKETA: Evo kako DANAS izgleda čuveni glumac tokom borbe sa DEMENCIJOM!

Glumac Brus Vilis je bio nasmejan tokom retkog javljanja tokom vožnje u nedelju u Los Anđelesu, dok nastavlja borbu sa afazijom i demencijom.

Glumac iz filma "Pobesneli Max", star 69 godina, sedeo je na suvozačkom sedištu crnog vozila obučen u crni šešir sa mrežom Los Anđeles Dodgers-a, dok je domaći tim vodio 2-0 protiv Njujorških jankija u toku Svetskog serijala. POGLEDAJ GALERIJU


Vilis je nosio crnu jaknu sa rajsferšlusom i belu majicu na jesenji dan u južnoj Kaliforniji. Glumac iz filma Šesti čulo delovao je opušteno i raspoloženo tokom dnevne vožnje.

Glumac iz filma Šesti čulo je otac pet kćerki: Mabel Rej, 12, i Evelin, 10, sa suprugom Emom Heming Vilis, 46; i Rumer, 36, Skaut, 33, i Talula, 30, sa bivšom suprugom Demi Mur, 61. Vilis je bio viđen manje od dve nedelje nakon što je Ema objavila retro fotografiju na Instagramu, sa opisom slike "Pravimo selfije pre nego što su dobili ime."

U septembru je Mur obavestila fanove o zdravstvenom stanju svog bivšeg supruga tokom gostovanja u emisiji The Drew Barrymore Show, rekavši da je "s obzirom na okolnosti, on je na stabilnom mestu." Mur, koja je bila udata za Vilisa od 1987. do 2000. godine, otvorila je dušu o tome kako je savetovala decu da se nose sa višegodišnjom porodičnom zdravstvenom krizom.

Foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Brus Vilis tokom borbe sa bolešću

 


- Šta ja govorim svojoj deci je da ih prihvatite onakvima kakvi jesu -rekla je Mur. "Ne držite se za ono kakvi su bili ili kakvi želite da budu, već za ono što jesu u ovom trenutku. I iz toga proizlazi tolika lepota, radost, ljubav i slatkoća. Kada sam u LA-u, posećujem ih svake nedelje i zaista cenim vreme koje delimo."

BONUS VIDEO: