KAD JE SKINUO KACIGU, NASTALA JE HISTERIJA! Niko se nije nadao da OVAJ MACAN vozi Formulu 1!


IZVOR: Republika/M.B. - 28.10.2024 | 14:40


Bred Pit je iznenadio je sve prisutne na stazi Formule 1 u Meksiku.

Foto: Profimedia
KAD JE SKINUO KACIGU, NASTALA JE HISTERIJA! Niko se nije nadao da OVAJ MACAN vozi Formulu 1!

Holivudski zavodnik Bred Pit snimao je scene za svoj novi film  "F1", koji u svetske bioskope stiže 25. juna sledeće godine, i tom prilikom iznenadio sve prisutne na stazi Formule 1 u Meksiku. Niko nije znao da se zgodni plavušan nalazi u Formuli 1 i zato kad je vozač izašao iz automobila i skinuo kacigu usledila je prava histerija!

Na trkačkoj stazi slavni glumac se pojavio tokom kvalifikacija za Veliku nagradu Formule 1, a trenutak kada je sa glave skinuo prvo kacigu, a zatim i zaštitnu potkapu, izazvao je veliki šok i histeriju kod svih prisutnih. Glumac je nakon toga mahao i pozdravljao oduševljene gledaoce. 

Foto: Profimedia

 

U novom filmu Pit igra bivšeg vozača Formule 1, koji se ponovo vraća na stazu ne bi li povratio staru slavu, ali i bio mentor mladom vozaču, koji će se boriti protiv nekih od najbržih trkača u Formuli 1. Film je najavljen kao jedno od najspektakularnijih ostvarenja o automobilizmu i sniman je na čak devet trka širom sveta. Inače, budžet je premašio 300 miliona dolara, što ovo ostvarenje svrstava među deset najskupljih filmova u istoriji.

Režiju potpisuje Džozef Kosinski, producenti su Džeri Brukhajmer i sedmorostruki prvak Formule 1 Luis Hamilton, a pored Pita, uloge tumače i Demson Idris i Havijer Bardem

Za potrebe ovog filma Pit je snimio jednu od najopasnijih scena u karijeri, a kako se snalazi za volanom trkačkog automobila publika će videti sledeće godine.

 

BONUS VIDEO: