KAČAVENDA SKOVALA TAJNI PLAN ZA ELITU: Ulazi sa saveznikom, sklopila PAKT sa ovim učesnikom!


IZVOR: P. R. - 21.08.2023 | 13:30


Sve je spremno za ljutu borbu u sedmoj sezoni "Zadruge", nikome neće ostati dužna!

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić
KAČAVENDA SKOVALA TAJNI PLAN ZA ELITU: Ulazi sa saveznikom, sklopila PAKT sa ovim učesnikom!

Sedma sezona "Zadruge", koja će ovog puta skromno nositi naziv "Elita", samo što nije počela, a planovi i taktike se već uveliko "kuju" i čuvaju pod velikim velom tajne, a u koji su umešani ni manje, ni više kuma "nacionale", Milena Kačavenda, i rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić.

Naime, kako prenose domaći mediji, lažna kuma Ane Ćurčić nedavno je provela par dana na Crnogorskom primorju kako bi napunila baterije pred ulazak na poznato imanje u Šimanovcima. Međutim, ona se tamo u tajnosti našla upravo sa Ajdarpašićem na jednoj žurki.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mensur Ajdarpašić Zadruga 7 Elita

Kako se dalje navodi, Milena i Mensur su uživali u jednom plažnom baru na Adi Bojani, gde su odvojeni od svih duže vreme razgovarali i nisu skidali osmeh s lica. Kako se pretpostavlja, Kačavenda je ovu priliku iskoristila kako bi upoznala svog novog cimera i stekla potencijalnog saveznika u sedmoj sezoni "Zadruge".

Iako deluje da joj pomoć nije potrebna, te da joj britkosti ne manjka nimalo, a s obzirom na to da je najavila da pred kamerama neće mirovati, kao i da nikome neće ostati dužna na moguće provokacije, "partner u zločinu" bi joj sigurno dobro došao.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena Kačavenda Zadruga 7 Elita

Podsećanja radi, pored Milene Kačavende i Mensura Ajdarpašića, od poznatih lica za sada je potvrđeno i učešće Marka Đedovića, koji će se ponovo naći na malim ekranima, ovog piuta kao učesnik "Elite". Lekarski pregledi su u toku, međutim, produkcija najgledanijeg TV formata sve čuva u strogoj tajnosti i još uvek nije poznat tačan datum kada će nova sezona rijalitija početi sa emitovanjem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Zadruga 7 Elita

BONUS VIDEO: