"SA KOJIM DEDOM SI SPAVALA ZA 30 MARAKA?" Asmin Durdžić udario na Rialdu Karahasanović - zapretio da će objaviti SNIMKE!


IZVOR: Republika/M. P. - 15.10.2023 | 22:20


Asmin osuo žestoku paljbu po pevačici i bivšoj zadrugarki nakon njene izjave!

Foto: Privatna arhiva, printscreen/youtube.com/Amidži Šou
"SA KOJIM DEDOM SI SPAVALA ZA 30 MARAKA?" Asmin Durdžić udario na Rialdu Karahasanović - zapretio da će objaviti SNIMKE!

Pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović nedavno je izjavila da ne poznaje Asmina Durdžića, što je njega izrevoltiralo. Žestoko je udario na pevačicu putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

- Oj, vidim da sam vam falio! Evo ga Betmen, brzinski da metne, pa od koga da krenemo? Ko su to nama pacijenti ove nedelje željni medijske pažnje, pa da ih malo lansiramo na portale. Pa da krenemo od sarajevske pevačice, što ne zna ni kako se zovem. I da se unapred zahvali čika Asminu što je vraća u život iz mrtvih. Znate o kom je reč? - krenuo je Asmin, pa nastavio:

- Koga ti ne poznaješ i čiju koleginicu ti glumiš? Poznavale ste se naravno kad te je navodno podvodila u klubu, koji je tvoja prijateljica vodila navodno. Zašto ti je koleginica počupala kosu zbog DŽIBE? Kojem dedi ste ti i Sabina d*kale m*da za 30 maraka u podrumu?

Foto: Privatna arhiva

Asmin Durdžić

- Rialda, kujo stara, ne poznajemo se, je li? Odakle želiš da krenem. Iz restorana ili kazina? Iz hotela? Ili želiš da dam Braci sa Ilijaša kontakt novinara ili Amiru, pa da te razvuku kao žvaku po naslovnim stranama?

- Kome si plesala na stolu u restoranu u Sarajevu, pa te je njegova žena raščupala kao kokošku? Da li je tvoja koleginica bila sa Do... u vezi, a ti bila smrtno zaljubljena u njegovog brata, pa si hodala po Bosni i svašta radila da bi mu donela novce?

- I nemoj da me teraš da izbacujem snimke koje imaš sa Senadom i stvari kad si gostovala u kazinu, pa sa kim si posle završila? - napisao je Asmin.

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

BONUS VIDEO: