ZVANIČNA ODLUKA PINKA: Zbog prekida emisije "Nominacije", produkcija menja SVE u "Eliti"


IZVOR: Republika/M. P. - 10.12.2023 | 16:30


Otkriveno šta će se večeras dogoditi umesto najavljene emisije "Izbacivanje"!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ
ZVANIČNA ODLUKA PINKA: Zbog prekida emisije "Nominacije", produkcija menja SVE u "Eliti"

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Nominacije". Voditeljka Ivana Šopić ušla je u Belu kuću, kako bi takmičari birali između Lejdi Di i Lazara Čolića Zole, ovonedeljnih potrčaka Marka Đedovića. Međutim, kako je Miljana Kulić cele noći pravila haos, a pred kraj su i ostali takmičari pobesneli, voditeljka je napustila emisiju i niko od učesnika nije bio nominovan.

Foto: printscreen/RTVPink

Voditeljka Ivana Šopić napušta emisiju "Nominacije"

Zbog toga što se nominacije nisu završile, Veliki šef je doneo ključnu odluku. Naime, tokom emisije "Premijera - Vikend specijal" pojavila se najava za večeras. Umesto emisije "Izbacivanje", desiće se emisija "Elita specijal". Kao i u prošlim specijalima, voditeljka Ana Radulović če ugostiti osobe bliske rijaliti učesnicima, koje će komentarisati aktuelna dešavanja, a voditelj Darko Tanasijević ulaziće na imanje, kako bi obavio intervjue sa aktuelnim učesnicima.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pink najavio emisiju "Elita specijal"

Podsetimo, besna Miljana Kulić više puta je polivala Zolu. Zbog ovoga je trajao haos tokom cele emisije, a voditeljka je u jednom trenutku donela drastičnu odluku. Koristila je jogurt, pa potom svog bivšeg dečka "sprala" šerpom koju je napunila vodom. Kulićeva nije želela da se smiri, pa je nastavila da pravi haos i najavila torturu Zoli.

Ovo je teč početak, za sve ono što mi je radio! - poručila je Miljana.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Haos Miljane Kulić i Zole

U jednom trenutku, Kulićeva je uzela kečap, a Nenad Macanović Bebica je pokušao da je spreči.

Nemoj to da radiš, Miljana! Poslušaj me! - govorio je on.

Čak je i Bojana Pavlović skočila da odbrani Zolu, te se suprotstavila svojoj prijateljici Miljani. Zbog ovoga je ušla u sukob sa Nikolom Jovanovićem Predsednikom. Međutim, ni ovo nije sprečilo Miljanu u njenoj nameri da urniše Zolu. Kulićeva mu nije dozvolila da spava, te ga je polivala i dok je ležao na garnituri, a posebno se fokusirala na njegove patike.

BONUS VIDEO: