"SMRDLJIVA KORPA ZA BUJKU I PARIS HILTON" Dejan OBRISAO PATOS Aleks i Dalilom, OVU izjavu će pamtiti do kraja života! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 21.12.2023 | 21:00


Dejan Dragojević obrisao patos Dalilom i Aleksandrom, OVU izjavu će pamtiti do kraja života!

Foto: ST/Vladimir Lukić
"SMRDLJIVA KORPA ZA BUJKU I PARIS HILTON" Dejan OBRISAO PATOS Aleks i Dalilom, OVU izjavu će pamtiti do kraja života! (VIDEO)

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovao je pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga" i influenser, Dejan Dragojević, koji se pred našim objektivom upisao u leksikon i odgovorio na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Iako je srećno zauzet, sa Dejanom smo odigrali i našu već čuvenu igricu "3 pa 1", u kojoj je morao da izvlači imena trenutno najaktuelnijih starleta i učesnica rijalitija, te izabere sa kojom bi od njih imao s*ks, ušao u brak ili joj dao - korpu! Međutim, na svačije iznenađenje, bivši zadrugar se dotakao svojih bivših partnerki, Dalile Dragojević i Aleksandre Nikolić, ali osloviši ih samo njihovim zluradim nadimcima, "bosanska Paris Hilton" i "bujka".

- Neka imena ću malo teže pročitati, ali šta da radimo... Tu smo, gde smo! Sandra Rešić - korpa! Bujka (Aleksandra Nikolić)... Naravno, korpa! I to govnj*va! Anđela Đuričić... Haos, korpa, ona smrdljiva! Ona Paris Hilton (Dalila Dragojević), i za nju jedna govnj*va korpa! Deniz Dejm, za nju korpa sa ružama. Stanija! Staniji ide korpa sa novcem - grohotom se nasmejao Dejan, te na kraju prokomentarisao i aktuelnu učesnicu "Elite", Anitu Stanojlović: POGLEDAJ GALERIJU

- E, za Anitu bih možda rekao nešto, ali neću, jer će to Anđelo da uradi! Mislim da je Matora zaslužila da joj neko is*rca "cupi na oči", tako da - korpa, ali bez kondoma! Neka ima još jedno od Anđela, pa da Matora može da finansira i to dete - istakao je Dragojević, a šta nam je još otkrio u emisiji "Lično sa" i koga je još poklopio, pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Dragojević u emisiji Lično sa

BONUS VIDEO: