ASMIN OCRNIO CELU PORODICU, A NJOJ JANJUŠ KRIV ZA SVE: Oglasila se Anelina sestra i stala na NJEGOVU stranu!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 11.05.2024 | 10:05


Sita Ahmić složila se sa Lepim Mićom da je Aneli razočarala sve svojim ponašanjem otkako se pomirila sa Markom Janjuševićem.

Foto: youtube.com/TV1
ASMIN OCRNIO CELU PORODICU, A NJOJ JANJUŠ KRIV ZA SVE: Oglasila se Anelina sestra i stala na NJEGOVU stranu!

Dok je Asmin Durždić imao priliku na Pinku da iznese svoju stranu priče o odnosu sa Aneli Ahmić i osuo drvlje i kamenje po njoj i njenoj porodici, Anelina sestra Sita Ahmić bavila se njenom sadašnjom vezom.

Foto: tiktok.com/printscreen

Sita Ahmić ne podržava Anelinu vezu s Janjušem

Naime, ona se oglasila nakon što je Lepi Mića otkrio da ga je Aneli razočarala svojim ponašanjem otkako se pomirila sa Janjušem, te stala na pevačevu stranu i složila se sa njim da Aneli zbog Janjuša ne mari ni za koga. Ona je dala svoj sud o sestrinoj vezi, te ponovo naglasila da nikako ne može da je podrži.

- Slažem se sa Mićom. Nije ispala korektna prema njemu. Janjuš se sa njom pomirio da bi je sklonio od svih ljudi koji joj žele dobro. Ona je polupane glave i nije uopšte svesna šta se događa. Trebalo bi Mića u jednu ruku da je razume, jer Janjuš manipuliše sa njom na sve načine. On se sa njom pomirio verovatno da ne bi imala nikoga i da kad se opet posvađaju, ona bude sama kao pas. Koliko god se ja trudila da to podržim, ja ne mogu zbog njegovog ponašanja - rekla je Sita za Pink.rs.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić u problemu i sa bivšim i sa sadašnjim

S druge strane, bivši zet Asmin je tokom svog gostovanja na Pinku pričao o upoznavanju sa Aneli, kao i o odnosima sa njenom porodicom. On je između ostalog tvrdio da su Ahmićevu sestra i majka pokrale i uzele određenu količinu novca.

Foto: printscreen/RED TV

Jasna Ahmić zgranuta Asminovim izlaganjem

Ove Durdžićeve navode, vidno besna, prokomentarisala je Anelina majka Jasna.

- Za ovog monstruma nešto da komentarišem?! Ovo su izmišljotine, ove laži već mesecima iznosi...Malo pre slušam, želudac mi se okrenuo. Šta će njegove pare u mojoj kući?! Mi svi imamo svoje pare, da nam trebaju Aneline pare, pitali bismo je. Što bi dete držalo pare u mojoj kući?! To je monstrum, samo da nas ocrni. Kad je on video u životu 40.000 evra?! Jedino kada bi prevario - rekla je Anelina majka za Pink.rs.

BONUS VIDEO: