ZOLA DOHVATIO MILJANU! Kamera uhvatila jutarnju AKCIJU, nisu ni oka sklopili (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 18.05.2024 | 10:45


Miljana Kulić imala samo jedan zahtev za Lazara Čolića Zolu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ZOLA DOHVATIO MILJANU! Kamera uhvatila jutarnju AKCIJU, nisu ni oka sklopili (FOTO)

Sinoć se na imanju u Šimanovcima pojavio rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola, koji je ponovo ušao u trku za glavnu nagradu u šou-programu "Elita". Iako su se rastali u zategnutim odnosima, njegovom ulasku se, po svemu sudeći, najviše obradovala bivša partnerka Miljana Kulić, koja nije mogla da sakrije emocije kada ga je ugledala na vratima Bele kuće.

U prilog tome govori i činjenica da Kulićeva i Čolić nisu ni spavali tokom prethodne noći, već su se sve vreme provodili zajedno. Tokom jutarnjih časova, kamera je u jednom momentu uhvatila i intimiziranje bivših partnera, i to kada je Miljana naterala Zolu da je podigne, kako bi proverila koliko je ojačao za vreme njihove razdvojenosti. POGLEDAJ GALERIJU

- Ajde da me podigneš da vidim da li možeš da me nosiš - rekla je Miljana nakon čega ju je Zola podigao i vrlo brzo spustio.

- Nemam snage - brecnuo se Čolić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola Elita Zadruga 7

- Ne možeš... Eh, Darjan me nosi jednom rukom - dodala je Kulićeva.

- Je*o te Darjan - odbrusio joj je Zola.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola Elita Zadruga 7

Podsećanja radi, Lazar Čolić Zola je sinoć nakon razgovora u studiju krenuo ka Beloj kući, gde se konačno suočio sa Miljanom. Ona nije mogla da sakrije da joj nije prijatno, pa je prebledela. On je krenuo redom i sa svima se pozdravio, a Miljana je ustala da ga zagrli. 

Pre ulaska u studiju govorio o njihovom odnosu i problemima iz Beča. 

- Ona kako je krenula završiće u Derventskoj bolnici. To mi je nešto što mi uvek zapara uši, iskreno kad si kući jako se osećaš nemoćno kad neko uzme tvoje ime u usta, osećaš se nervozno i pod tenzijom nekom. Ona je mene nazivala raznim epitetima i to me je zabolelo. Ja još uvek ne znam kakav ću susret imati sa njom. Ja ne bih voleo da bude neki rat ili tenzija, ja ću biti neko ko neće biti inicijator sukoba i ako krene potrudiću se da procente sa njom ne povećavam. 

BONUS VIDEO: