ASMIN NAPADNUT ZBOG JANJUŠA: Posle ovog mu ni hodža kog pominje ne pomaže! Sve je zakuvala Aneli (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 19.05.2024 | 08:45


Alibaba se našao na meti zbog uvreda koje je javno uputio bivšem košarkašu.

Foto: Tv Pink
ASMIN NAPADNUT ZBOG JANJUŠA: Posle ovog mu ni hodža kog pominje ne pomaže! Sve je zakuvala Aneli (FOTO)

Nakon što je Asmin Durdžić javno ponizio Marka Janjuševića Janjuša i poručio mu da se zapali benzinom zbog toga što je verio njegovu bivšu Aneli Ahmić, a ona doziva njega da se pojavi u Beloj kući, našao se na meti fanova rijaliti para. 

Naime, ubzro se oglasila Anelina fan stranica koja je u svojoj Instagram priči žestoko odgovorila Asminu na sva poniženja koja je uputio Janjušu i Ahmićevoj.

- E moj Janjuše, moja devojka da moli bivšeg da dođe da ga vidi ja bih uzeo naftu i zapalio bih se od sramote. Još si je i verio, konju. Volim te kod Karamujića, buraz, izdrži - poručio je Asmin putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, a usledio mu je brutalan odgovor fanova rijalitija koji podržavaju Aneli i Janjuša: 

Foto: printskrin instagram

Asmin Durdžić na meti Anelinih i Janjuševih fanova

- Paćeniku, tvoja devojka išla na noge tvojoj bivšoj! Sada ti je Janjuš buraz kada je raskinuo sa Aneli?! A pre neki dan kad su se pomirili fino si ga počastio i poklonom i uvredama! Paćeniku jedan sad si bivši?! Zar ne reče da nisi bio sa njom u vezi?! Ćuti lažove poklopi se ušima, bezmudi kad ne smeš u oči njoj da kažeš sve što pričaš. Fino ti devojka rekla da te poslala za Austriju jer 24 sata pratiš bivšu. Fino Stanija reče da slažeš dok trepneš. P.S. ovaj je ozbiljan fanatik od Aneli, po svemu sudeći ni tebi ni Karamujić ne pomaže.

Očito da Anelin ljubavni odnos sa Janjušem nije uspeo ni nakon pomirenja, pa Durdžić iz tog razloga koristi svaku priliku kako bi ih oboje ponizio. Međutim, dok ne budu u prilici da se sami brane od njegovih napada, armija fanova je tu da brutalno uzvrati Asminu napolju.

BONUS VIDEO: