SVI SU ME SE ODREKLI, HVALA ASMINU: Staniji Dobrojević zbog veze sa Durdžićem svi OKRENULI LEĐA!


IZVOR: Republika/A.N. - 21.05.2024 | 21:45


Šokantno priznanje bivše zadrugarke!

Foto: TV Pink/printscreen
SVI SU ME SE ODREKLI, HVALA ASMINU: Staniji Dobrojević zbog veze sa Durdžićem svi OKRENULI LEĐA!

Bivši ljubavni par, Aneli Ahmić i Asmin Durdžić, sinoć su se prvi put suočili pred kamerama, iznoseći svoje viđenje njihovog odnosa. Tokom emisije su se međusobno optuživali da iznose neistine, a svi su se pitali šta se dešava sa Stanijom Dobrojević, novom izabranicom bivšeg partnera aktuelne učesnice "Elite", koja je igrom slučaja umešana u celu zbrku.

Foto: TV Pink/printscreen

Suočavanje Asmina i Aneli na Pinku

Kako se može videti na društvenoj mreži Instagram, nakon poslovnih obaveza i gostovanja po emisijama, poznata starleta je odlučila je da se vrati u Ameriku, gde će provesti vreme sa svojom majkom Slavicom, kojoj će ovo biti prvi put da prelazi "preko bare".

Međutim, pre nego što je otišla Stanija je gostovala u jednoj emisiji, koja je danas emitovana. 

- Svi su me se odrekli zbog ove čitave priče. Svi prijatelji su me se odrekli, dugogodišnji, kao da sam ub*ila nekog - Stanija.

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

- Je l' boli to Stanija? - voditelj.

- Pa kako ne boli, ali nema veze neka, neka super, evo hvala Asminu za sve ovo što mi se desilo zato što je skinuo masku mnogo ljudi u mom životu iz okruženja. Hvala mu on to nije uradio namerno, sve se desilo slučajno, pa čekaj moj prijatelj da ne znam šta je uradio ja bi bila tu čvrsto za njega. Ja ne osuđujem - Stanija Dobrojević. 

- Je l' pričaš o svojim prijateljima? -voditelj

- O mojim dugogodišnjim prijateljima koji su mi okrenuli leđa zbog ove situacije - izjavila je bivša zadrugarka u jednoj emisiji. 

BONUS VIDEO: