Stanislavova ćerka VODI HLADNI RAT sa Majom: Ona je IGRAČ IZ SENKE, otac prati njene signale i tako igra rijaliti!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 07.06.2024 | 05:45


Novo oglašavanje Krofakove naslednice Vanese otvorilo i nove sumnje da Krofaku spolja nameću pravila.

Foto: TV Pink/printscreen
Stanislavova ćerka VODI HLADNI RAT sa Majom: Ona je IGRAČ IZ SENKE, otac prati njene signale i tako igra rijaliti!

Otkako je Stanislav Krofak ostavio Maju Marinković, ima dosta onih koji se pitaju da li je uopšte moguće da dođe do pomirenja između njih dvoje i pod kojim uslovima

S obzirom na to da je Pantera rešio da prekine vezu u rijalitiju zbog ćerke Vanese, koja mu je to sugerisala, svi pogledi su uprti u nju i njen stav o očevom pomirenju s Majom. Iako se odmah na početku oglasila i poručila da od toga nema ništa, ona koristi svaku priliku da zakuca to kao neoborivu činjenicu.

Naime, Vanesa je sada podelila stori jedne fan stranice na kom Stanislav govori da je svaka priča s Majom završena, pa čak naglasio da ne želi nikakvu komunikaciju s njom, te natpis na snimku dokazuje da je Stanislavova porodica srećna što je njegova ljubavna priča s Majom zauvek završena.

Može da moli do prekosutra - pisalo je na snimku.

Foto: printskrin

Stanislavova ćerka podelila objavu fan stranice

Podsetimo, i u Beloj kući se danima polemiše o Majinom i Stanislavovom pomirenju, dok je Marinkovićeva ubeđena da emocije s njegove strane i dalje postoje.

Ona je čak htela da njih dvoje budu potrčci ove nedelje, a pored toga stalno naglašava da će se kad-tad pomiriti s Krofakom, njegovi najbliži likuju kad vide da do toga ipak neće doći.

Pošto je razlog što je stavio tačku na svoju vezu s Majom upravo to što je ona otkrila da su bili intimni nakon što je on obećao porodici i ćerki da neće imati odnose ispred kamera, on se sad mora držati toga kako ne bi izneverio svoje napolju.

BONUS VIDEO: