TRUDNA ANELI POKAZALA STOMAK! Skinula se pred kamerama, evo kako IZGLEDA nakon vesti da čeka bebu (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 07.06.2024 | 22:45


Starleta iskoristila sve čari sunčanog dana!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
TRUDNA ANELI POKAZALA STOMAK! Skinula se pred kamerama, evo kako IZGLEDA nakon vesti da čeka bebu (FOTO)

Nedavno je u rijaliti šou-programu "Elita" saopšteno da je aktuelna učesnica Aneli Ahmić u drugom stranju, a vest o njenoj tudnoći šokirala je gledaoce kraj malih ekrana. Međutim, to je nije sprečilo da danas iskoristi sunčani dan i skine u izazovni kupaći kostim kako bi se rashladnila u bazenu na imanju u Šimanovicma.

Ona je, naime, tom prilikom prvi put pokazala svoj trudnički stomak nakon vesti o prinovi. POGLEDAJ GALERIJU

Podsećanja radi, nakon što se uživo u programu rijalitija "Elita" saznalo da je učesnica Aneli Ahmić trudna, javnost je ostala zabezeknuta, kao i njen partner, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš. Međutim, nakon saznanja o drugom stanju, porodica bosanskohercegovačke starlete pala je u očaj, a kako prenose domaći mediji, njena majka je spremna da se odrekne ćerke zbog javne sramote koju im je priredila.

Naime, Jasmina, Anelina majka, burno je reagovala na vest o trudnoći svoje ćerke. Kako je navela u jednoj prepisci koja je ugledala svetlost dana, ljuta je i razočarana zbog najnovijih dešavanja na imanju u Šimanovcima, te poručila da Aneli nema gde da se vrati nakon napuštanja "Elite".

Inače, u prepiskama koje su takođe osvanule u javnosti, Anelina sestra, Sita Ahmić, izrazila je koliko je očajna zbog trudnoće u "Eliti", a zatim i osudila njeno ponašanje pred kamerama. Ipak, ono što je najviše šokiralo jeste poruka u kojoj Sita navodi da nikome ne bi savetovala da se podvrgne abortusu, ali da je "ova situacija toliko očajna, da bi Aneli to morala da uradi".

BONUS VIDEO: