NEPOZNATI ČOVEK UPAO U ELITU, POLICIJA TRAGA ZA NJIM: Hitno stigla prijava, evo na koga se sumnja!


IZVOR: Republika/Š. P. - 09.06.2024 | 21:10


Zbog remećenja javnog reda i mira nepoznati čovek prijavljen je danas policiji.

Foto: ST/Nebojša Mandić, Printscreen
NEPOZNATI ČOVEK UPAO U ELITU, POLICIJA TRAGA ZA NJIM: Hitno stigla prijava, evo na koga se sumnja!

Nepoznati čovek pojavio se danas sa megafonom u Šimanovcima gde je uznemirio stanare Bele kuće, kako prenosi Pink. Naime, on je odmah prijavljen policiji zbog remećenja javnog reda i mira.

Inače, sumnja se da je čovek s megafonom zapravi prijatelj Ivana Marinkovića, a policija intenzivno traga za njim. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Podsetimo, Veliki šef zadao je takmičarima "Elite" da ove subote biraju tri osobe koje su najtrezvenije. Ovo nedeljni vođa Anita Stanojlović dala je reč Lejdi Di. Međutim, u Beloj kući je zavladala tišina kada je progovorila Jelena Marinković Ilić o problemima njenog supruga Ivana Marinkovića sa porocima, o čemu se dugo spekulisalo i pričalo u javnosti. 

- Moj muž i kad nije bio trezan, bio je trezven. Nikad na mene nije nasrnuo. Ovde je jako verbalno agresivan, to su zaslužili i treba takav da bude. Moj muž u mom životu uvek najtrezvenija osoba - rekla je Jelena Marinković.

Nedavno je u Beloj kući došlo do njihove rasprave, koja je poprilično privukla pažnju:

- Jelena! Poslednji put te pitam, šta radiš?! Šta radiš, bre, druže?! Šta se smeješ, je*ote... Šta glumiš tu? Najozbiljnije te sada pitam, šta glumiš?! Šta si ti, budala neka, koja se šetka po kući? Hoćeš da ti donesem tuš ovde da se okupaš? Ne razumem - vikao je Ivan.

- Što si nervozan? Šta je, bre, sa svima vama, ljudi? - smejala se Jelena, a Marinković se vidno iznervirano okrenuo i otišao od nje.

- Ne razumem... Budala, bre - dobacio je Ivan besno.

BONUS VIDEO: