BUDUĆI TAKMIČAR "ELITE 8" OBRATIO SE ŠA! Objavljen SNIMAK, isplivali DOKAZI o TUČI s Vanjom Ignjatović! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 09.08.2024 | 13:45


Nenad Aleksić Ša dobio veliku podršku od bivšeg zadrugara.

Foto: ATA Images, Shutterstock
BUDUĆI TAKMIČAR "ELITE 8" OBRATIO SE ŠA! Objavljen SNIMAK, isplivali DOKAZI o TUČI s Vanjom Ignjatović! (VIDEO)

Na Instagram profilu portala Republika imali ste priliku da vidite kratki snimak u kom bivša supruga Nenada Aleksića Ša Vanja Ignjatović i Uroš Stanić provociraju repera. Tim povodom se sada oglasio i bivši zadrugar za kog sesumnja da će biti takmičar "Elite 8" Predrag Lazić Peca, koji je podelio naš snimak i Vanji i Urošu uputio žestoku poruku, dok je Aleksiću pružio podršku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Apsolutno razumem Ša, na njegovom mestu ja bih završio u Topaonici, da ga ovaj mali spopada i da ova, koja je "pobegla od njega" samo o njemu priča zbog giftova na Tik-toku, žalosno. Kao dve sestre, njih dvoje, ovo je katastrofa! Kada me neko tuče, kako ona navodi, ne da ne bih spominjao govedo, po njenoj priči, nego je devojka samo čoveka snimila i iskoristila ga za Tik-tok - napisao je Peca, pa nastavio:

Foto: Instagram.com

Peca Lazić o Vanji Ignjatović i Urošu Staniću

 

- Fejk osman na licu, vođenje parolom neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, haos! Razumem ja Ša da je opsesivan u odnosu, da ga svi zbog toga mrzite, ali nemojte voleti folirante jer njega mrzite - završio je Lazić na Instagram profilu. 

- Nema više braka posle Ša - prokomentarisao je Uroš Stanić. 

- Neću više da se udajem! Gledaj, da mi plati neko, ne bih se udala. Nisam se razočarala, ali ja sam naletela na takvu ličnost, na takav profil čoveka, ali dobro - prokomentarisala je Vanja.

Foto: Printskrin/RTV PINK, instagram

Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić Ša

 

Podsećanja radi, bivša supruga Nenada Aleksića Ša Vanja Ignjatović pre nekoliko dana zapretila je bivšem mužu nakon što su isplivale njene prepiske s reperom dok su još bili zajedno.

- Samo da poručim mom bivšem mužu Nenadu Aleksiću: "Uživaj sa svojom devojkom (Mionom Jovanović). Deset meseci ste bili pod kamerama, sad ste konačno u stanu bez kamera, uživajte u svom životu. Ostavite mene na miru, Nešice, zato što vrlo dobro znaš šta si radio i šta si sve izgovarao. Tako da možda bi ti bilo bolje da malo ućutiš, pst" - rekla je Vanja u snimku koji je objavila.

BONUS VIDEO: