OSVOJI VREDNU NAGRADU I UČESTVUJ U ŠOPING AVANTURI! Pobednik konkursa osvaja nagradu od 1.500 evra za kupovinu u BIG FASHION autletu Inđija!

Autor:

Biznis

18.06.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko puta ste sebi rekli pred odmor da „morate da obnovite garderober“? Sada je vreme za to! BIG FASHION autlet Inđija je spremio sjajna iznenađenja i idealnu šoping avanturu iz snova. Glavna nagrada je 1.500 evra za pobednika, ali to nije sve!

OSVOJI VREDNU NAGRADU I UČESTVUJ U ŠOPING AVANTURI! Pobednik konkursa osvaja nagradu od 1.500 evra za kupovinu u BIG FASHION autletu Inđija!

Foto: Big Fashion

Vrele temperature već su počele, leto je i zvanično sve bliže, a to znači samo jedno – vreme je za planiranje letnjih avantura i pripremu za odlazak na more! S tim u vezi, imamo odličnu vest za vas - BIG FASHION autlet Inđija organizuje nagradni konkurs na kome možete da osvojite neverovatnih 1.500 evra za kupovinu u ovom centru.

Koliko puta ste sebi rekli pred odmor da „morate da obnovite garderober“? Sada je vreme za to! BIG FASHION autlet Inđija je spremio sjajna iznenađenja i idealnu šoping avanturu iz snova. Glavna nagrada je 1.500 evra za pobednika, ali to nije sve! Vaša dva najbolja prijatelja koja povedete sa sobom takođe će uživati u poklon karticama vrednim 300 evra. Sve to, uz organizovani prevoz do centra i ručak u vrhunskom restoranu učiniće ovo leto nezaboravnim.

Republika

Foto: Big Fashion

IG FASHION autlet Inđija

 

Sve što je potrebno da uradite je da objavite reels ili karusel post na svom Instagram profilu, zapratite i tagujete @big_fashion_outlet_indjija. Prikažite svoj idealni šoping dan u BIG FASHION autlet centru u Inđiji, a najkreativniji će biti nagrađeni. Prijave su otvorene do srede, 3. jula, a najmaštovitiji post će osvojiti nezaboravno iskustvo šopinga za sebe i dva bliska prijatelja! Vaša avantura biće zabeležena i podeljena na društvenim mrežama BIG FASHION autleta Inđija.

Pravilnik o aktivaciji sa svim detaljima možete pronaći na linku u BIG FASHION autleta Inđija u Instagram bio. Prijave za učešće u kreativnom konkursu vrše se isključivo preko Instagrama.

Ne propustite priliku da postanete zvezda centra i osvežite svoj garderober najnovijim kolekcijama mnogobrojnih domaćih i internacionalnih modnih brendova, koje čekaju na vas. Pripremite svoje kamere, osmislite kreativne ideje i pokažite nam svoj savršeni šoping dan!

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading