Iskoristite povoljnosti: Kupite stan na Vidikovcu uz ekskluzivne popuste u elitnom objektu Buena Vista Residences

Autor:

Biznis

19.09.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scordia International Properties organizuje Prodajnu Nedelju od 23.09. do 27.09.2024. godine u Sava Centru

Iskoristite povoljnosti: Kupite stan na Vidikovcu uz ekskluzivne popuste u elitnom objektu Buena Vista Residences

Foto: Bureau Cube Partners

Planirate li kupovinu stana na odličnoj beogradskoj lokaciji - Vidikovcu, sa panoramskim pogledom na Avalu u neposrednoj blizini Košutnjaka, škola, vrtića, supermarketa uz osigurano garažno mesto?

Scordia International Properties organizuje Prodajnu Nedelju od 23.09. do 27.09.2024. godine u našem prodajnom prostoru u Sava Centru, na adresi Milentija Popovića br. 9.

Ova jedinstvena prilika pružiće vam mogućnost da kupite nekretninu po izuzetno atraktivnim cenama. Tokom Prodajne Nedelje nudimo posebne pogodnosti za naš poslovno-stambeni kompleks na Vidikovcu Buena Vista residences u Beogradu uz popuste i do 10%

Buena Vista Residences

Buena Vista Residences na Vidikovcu svojom lokacijom, pratećim sadržajima i visokokvalitetnim stanovima pruža sve uslove za bezbrižan život Vas i Vaše porodice. Ono što odlikuje ovaj stambeno-poslovni kompleks jeste i veličanstven pogled na Avalu, kao i neposredna blizina Košutnjaka.

Kompleks se ogleda visokim kvalitetom izgradnje, ventilisanom fasadom, funkcionalnim i prostranim terasama, ozelenjenim krovom i pogledom ka Košutnjaku ili Avali.

Sastoji se od 179 stambenih jedinica

14 poslovnih prostora

251 garažnog mesta

Kao jedno od urbanistički bolje planiranih naselja u Beogradu, Vidikovac pruža veliki broj sadržaja potrebnih za ugodan život. U neposrednoj blizini kompleksa, nalazi se veliki izbor škola, vrtića, parkova, i supermarketa, uz odličnu povezanost gradskih linija sa drugim delovima grada kao što su Banovo brdo, Ada Ciganlija, Hipodrom...

Za više informacija i zakazivanje sastanka, molimo Vas da nas kontaktirate na vreme kako biste iskoristili ovu priliku. Popust važi samo u periodu od 23.09.2024. do 27.09.2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading