(VIDEO) ŠOK! ANDREJ ATIJAS USNIMLJEN ŠTA RADI SA ĆERKAMA! Osvanuo snimak, zanemećete!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki potres u rijaliti svetu. Na društvenim mrežama se pojavio tajni razgovor Anabele Atijas i Lune Đogani iz rijalitija "Zadruga 3" gde kažu kako su se čule sa Andrejem Atijasom koji im je poručio da spuste loptu i "promene scenario".

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzo lov
Andrej Atijas

Sve zato jer su svojim ponašanjem na imanju u Šimanovcima napravile haos svojoj porodici u stvarnom svetu. Kako su rekle, starija Lunina sestra je "napravila ozbiljan problem, imala je nervni slom, a morala je i policija da interveniše jer je sve je porazbijala". 

- Reagovaće i socijalna služba ako se ponovi. Ona ima česte slomove jer joj se svi smeju - šaputale su majka i ćerka u tajnoj sobi.

Sada se pojavio i snimak u emisiji "Paparaco lov" na kom se vidi šta Atijas radi sa ćerkom i poćerkom i kako se prema njima odnosi. Čini se da on pokušava da očuva porodicu i dobro se stara o njima - sa devojčicama je bio u šetnji, poveo je i Lunino kuče.

Vozili su se autom koji je Luna dobila u "Zadruzi", a koji je on otkupio, mada se čini da ga nije dugo vozio jer je morao da pali na kablove i da dopumpava gume.

Njih troje su potom svratili do restorana, Andrej je devojčicama kupio sendviče, a dečacima koji su ispred prosili je takođe podelio klopu. Na kraju su se vratili u zgradu gde je Anabelin stan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Električar

30.04.2020 20:31

Narkoman i pijandura ko zna šta radi sa decom. Nije sposoban ni da se stara o sebi.