TARIN BIVŠI SE PONOVO OGLASIO: Ša i dalje ne može da joj oprosti NJEGA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mateja Matijević oglasio se poslednji put na temu ljubavnika!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mateja Matijević

Bivši dečko Tare Simov, Mateja Matijević često je u centru pažnje s obzirom na to da se kontroverzni par "Zadruge 4" Tara i Ša neretko sukobljavaju upravo zbog njega.

Između ljubavnika sinoć je izbio verbalni sukob, a zatim i raskid i to sve zbog poruka upućenih Mateji od strane bivše devojke, ispisanih na crnom stolu još u prethodnoj sezoni. Nenadu se to očigledno nije dopalo, pa je ubrzo došlo do žestoke svađe. Nakon toga usledilo je i pomirenje, ali je očito da još uvek oženjeni reper ne može nikako preći preko Tarinog bivšeg. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ponovo sukob zbog bivšeg...

Ovim povodom oglasio se i bivši zadrugar, i poručio da ovu temu više ne želi komentarisati. 

- Nemojte zameriti, ali ja ne želim da dajem nikakve izjave više vezano za njih dvoje, sve što sam imao rekao sam kada sam gostovao u emisiji "Pitam za druga", i nakon toga više neću komentarisati - odgovorio je Mateja za Pink.rs.

Da podsetimo, Mateja je nedavno izjavio za Pink.rs da problem ima samo sa Tarom i da je ne može očima videti. 

- Ona je za mene vazduh! Ali, pošto je rekla da joj nisam zahvalio za besplatnu reklamu koju mi daje 6 meseci... Evo, da se zahvalim, ali mi ne treba ova blam reklama, ako je ikako moguće da je ne dobijam više - završio je on.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading