OD SUDBINE NE MOŽE DA SE POBEGNE! Edo i Dragana nikad iskreniji o svom odnosu: STAVILI SMO TAČKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edo Fetić i Dragana Mitar obnovili su svoju ljubavnu romansu, a sada uživaju zajedno na moru, odakle su iskreno progovorili o svom odnosu i ljubavi koja je nikad jača.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Edo Fetić i Dragana Mitar

 

Dragana Mitar i Edis Edo Fetić obnovili u svoju vezu i od tada se ne odvajaju. Prvo su neko vreme proveli u Novom Pazaru, a sada su zajedno otišli na letovanje na crnogorsko primorje, a sada su u Budvi iskreno govorili o svom odnosu, prenosi Pink.rs.

- Shvatili smo da ne možemo jedno bez drugog i da nismo trebali ni da prekidamo! Mi smo stavili samo zarez i tri tačke, tako da se na kraju nastavilo. U Novom Pazaru je bilo predivno, sve pozitivno, nisam se nadala da će biti tako dobro, uživali smo. Kupali smo se u bazenu, sunčali i baš smo se odmorili. Sad smo najjači - rekla je Dragana, pa dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Edo i Dragana u Budvi

 

- Tek smo stigli u Budvu, večeras ćemo da šetamo do grada. Edo i ja nikad nismo imali neki veliki problem, pokušavali smo da se razdvojimo, ali od sudbine ne može da se pobegne. Dece imamo na pretek, sad smo došli da uživamo i da odmaramo - zaključila je Dragana, a Edo je bio podjednako iskren:

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edis Fetic (@edo_fetic)

 

 

Ljubav cveta, nikad jača! Stavlili smo tačku zbog te presije od izlazaka. Moji mi se nikada ne mešaju, moj izbor, moja stvar. Dragana je prvi put bila kod mene sada. Nije zvanično upoznala moje roditelje, ali hoće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelena

07.08.2021 17:48

Nemoralni švaleri ostaju zauvek nemoralni. Nije odveo svoju decu na more već švalerku.

Jejica

11.08.2021 19:50

Dragana grudi su ti gozne. Spusti ih niže... Drugo manjaš muškarce kao čarape....To jednoj normalnoj ženi ne priliči.Očigledno si baždarena da tako živiš. Čudim se Edu..... malo psihoterapije ne bi mu smetalo....a od tebe je i Bog digao ruke...