PALO PRIZNANJE ZADRUGARKE: Isplivali detalji prepiske sa Slobom Radanovićem! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Irma Sejranić priznala je pred svima da je slala poruke Slobi Radanoviću, pa je potom otkrila šta se nalazilo u prepiskama.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Sloba Radanović bio na meti zadrugarke

 

Zadrugarka i pevačica Irma Sejranić već nedeljama unazad izaziva veliku pompu u medijima zbog njenog glasa i stasa. Poznata po britkom jeziku, Irma nema problem da se posvađa sa nekim od cimera, pa je tako poznata kao velika svađalica. 

Tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 5" Irma je već oformila nekoliko ratnih grupa između kojih je nepresušni rat sa Dalilom i Dejanom Dragojević, potom je tu i Mensur Ajdarpašić, u koji se uključi i njegova devojka Milica Veselinović. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Irma Sejranić i Dalila Dragojević u svađi

 

Dalila i Irma prsa u prsa!

Dalila Dragojević i Irma Sejranić nakon dugo godina ponovo su se suočile u rijalitiju ,,Zadruga 5", a svi su željno očekivali da vide kako će njihov odnos teći. Sukob ove dve eminentne zadrugarke traje još iz prethodnog rijalitija ,,Parovi", gde su jedna drugoj izgovarale brutalne reči i osuda o bavljenju najstarijim zanatom. 

Irma pisala poruke Slobi Radanoviću pre ,,Zadruge 5"!

Zadrugarka Irma Sejranić tokom dana priznala je cimerima da je pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5" pisala pevaču Slobi Radanoviću, nakon čega su svi ostali u šoku. Međutim, Irma je odmah objasnila da nije flertovala sa Radanovićem, niti je imala tu nameru, nego da joj on pomogne oko ulaska u rijaliti. 

- Ona ima poštovanja prema meni, jer ja nikad nisam bila p*čka. Ja sam se je jedina branila kad je ostala trudna, ostala trudna do mene, a jedino sam je ja branila. Ona je hipohondar i od terorija zavere u glavi je skrenula, ali ima dobru dušu. Tamo gde smo bili se isparanoišeš, znaš koliko trauma. Ja sam mnogo htela da uđem ovde, bilo mi je krivo, pisala sam Slobi Radanoviću da uđem - otkrila je Irma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nedja

03.10.2021 15:09

Ne volim svadjalice. Sve više liče na Parove.

Djokan

03.10.2021 16:45

Ova ima porblem sama sa sobom. Otkačena.