DEJAN DRAGOJEVIĆ PRIZNAO SVE O PAKLENOM PLANU SA DALILOM: Otkrio gde će živeti posle Zadruge! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević je doneo odluku o njegovim planovima posle rijalitija ,,Zadruga 5"!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila i Dejan Dragojević

 

U ranim jutarnjim satima Dejan Dragojević popričao je sa cimerom Đoletom Kraljem, kom se poverio o tome gde će otići nakon što se rijaliti ,,Zadruga 5" završi. Naime, poznato je da je Dejan ostavljen i prevaren od strane Dalila Dragojević, sa kojom je napravio porodičnu kuću, koja će po svemu sudeći, morati da se deli u podeli imovine. 

On je sada otkrio da će se po završetku rijalitija preseliti ui Beograd, ali i da će otići u svoj porodični dom u Veterniku, gde ga čeka porodica majka Biljana, otac Goran i stariji brat David. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Dejan Dragojević Zadruga 5

 

- Vratićeš se ti u Veternik - rekao je Đole.

- Neću, neću. Živeću u Beogradu - odlučio je Dejan.

- I Dalila kaže da će biti voditeljka i da će živeti u Beogradu. Jao, ako ste se vi sve dogovorili... - posumnjao je Đole.

- Koliko bolestan moraš biti, da pomisliš tako nešto? - pitao ga je Dragojević.

Detaljnije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zana

11.11.2021 09:59

A sto bi dalila iz nedodjije bila voditelj ? Cime je to zasluzila ? Sto se jahala i svadjala u rijalitijima ? Nije ona ni elokventna, ni moralna. Svadja, prepiranje, nadvikivanje je normalno ponasanje " domorodaca ". Uostalom, malo li je skolovanih , kulturnih, moralnih Srpkinja koje bi radile posao voditelja . Gde ce one da rade ?

Odgovori 75 27
Stefa

11.11.2021 13:44

@Zana - Za voditeljke više zapošljavamo iz drugih država nego iz Srbije.

Odgovori 42 7
Dada

11.11.2021 22:55

Dalila je dno dan.. prava opajdara kako kazu u Bosni.. Prostakusa.. primitivna.Mitrovicu kome daje minutazu.steta..pa ona nema nista zenstveno ..svaka druga reçoit..kurve..a ona najgora..fujjjjjj

Zana

11.11.2021 23:15

Evo gde opet Dejan slinavi. Dosadan je sa patetisanjem. On je nezreo. Klinac. Slinavi , jer se uplasio da ce morati sam da obezbedjuje sebi egzistenciju. Vreme je da ga smeste u obdaniste. Tu mu je mesto, a ne da bude u Zadruzi.