FILIP CAR UDARIO DEJANA DRAGOJEVIĆA, POTPUNI KOLAPS U ZADRUZI: Obezbeđenje jedva sprečilo MAKLJAŽU kakva se ne pamti! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević i Filip Car napravili su potpuni kolaps u rijalitiju ,,Zadruga 5".

FILIP CAR UDARIO DEJANA DRAGOJEVIĆA, POTPUNI KOLAPS U ZADRUZI: Obezbeđenje jedva sprečilo MAKLJAŽU kakva se ne pamti! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car prošle večeri imao je potpuno pomračenje, pa je jednom trenutku nasrnuo na Dejana Dragojevića, bez trunke stida i sramote. Naime, tokom emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" situacija je postala sve napetija i napetija, a u jednom trenutku međuljudski odnosi su doživeli potpuni debakl, da je Car nasrnuo na Dejana pred milionskim auditorijumom. 

Obezbeđenje je upalo u Belu kuću i pokušalo da smiri situaciju, ali Dejan je tek tad postao još agresivniji, pa je naskočio na sto i zaleteo se u Cara. Dejan iz nemoći, šutnuo je flašu sa stola i pogodio Cara, a on je poput prave kukavice, pobegao iz Bele kuće. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga

 

Poznato je da Filip voli da se razbacuje pretnjama poput ,,Slomiću ti vilicu; Otvoriću ti glavu", ali izgleda da su se sinoć nešto omaklo, pa je odlučio da pobegne. 

Zadrugari su pritrčali do Dejana kako bi ga smirili i spustili sa stola, pa su ga tešili sve vreme, a Car je potom otišao do Dalile i nastavio da joj popuje.

Svi su se iznenadili što je Car sebi to dozvolio, jer ovome se niko nije nadao. 

Detaljnije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

16.11.2021 12:01

Cara diskvalifikovati zbog udarca. Nema opeastanja. Ovde, pred milionskim gledalistem prikazuje nasilje, psovke, pretnje, cudne tetovaze , i jos uzima za to srpske pare. Sta reci ??? Neka povede svoju devojku za ruku. Srecan im put.

Odgovori 11 1