MENSUR AJDARPAŠIĆ PROGOVORIO O VEZI SA MILICOM: OHLADIO sam se, sve je otišlo PREDALEKO! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić priznaje da nema više emocije prema Milici Veselinović kao sa početka veze.

MENSUR AJDARPAŠIĆ PROGOVORIO O VEZI SA MILICOM: OHLADIO sam se,  sve je otišlo PREDALEKO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić došao je kod Drveta mudrosti kako bi komentarisao njegov odnos sa Milicom Veselinović.

Milica i Mensur su uplovili u emotivnu vezu samo par dana nakon početka rijalitija, a od tada se svađaju svaki dan. Mensur je sada rešio da ispriča sve šta mu je na duši pa je ispričao šta najviše zamera svojoj devojci.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur ide kod Drveta mudrosti

- Nije baš da mi je drago što se svađamo i da se radujem ali se trudim da se ne kidam i ne lomim. Bila je malo hladnija i sve je uzimala zdravo za gotovo, ali je sada drugačije. Sada se ona više nervira. Nisam se ohladio, ali sve što sam tražio od nje ranije, tek sada dobijam kada sam se umorio od traženja. Sad vidim da joj prija pažnja, da voli da je pruža, sve ono što je pričala da nije tako. Malo sam umoran od svega, opterećivao sam se previše nama, ugušio sam se. Plašio sam se da li će pogrešiti, nisam imao prostora za sebe, a sada sam to promenio. Uzeo sam sada prostora za sebe pa sada njoj fali pažnje. Možda deluje sebično, ali sam u ovom periodu odlučio da bude tako - govorio je Ajdarpašić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur priznaje da se ohladio

Mensur kaže da je glavni krivac za svađe manjak komunikacije, ali i da se osećao kao daga ne poštuje.

- Svađali smo se jer ona nije htela da komunicira. Osećao sam nepoštovanje sa njene strane, jer ume da bude drska i bezobrazna. Nerviralo me je dosta toga, te vulgarnosti i uvrede. Psovao sam i ja nju, nije da nisam, ali sam to radio kada sam van sebe i kad više ne znam šta da joj kažem. Možda se pogubila i ne zna šta će, možda se ne snalazi dobro pa misli da je svađa najbolje rešenje - priča Mensur, pa dodaje da nije siguran da li želi da nastavi dalje ovu emotivnu vezu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur priča o Milici Veselinović

- Jesam se najiskrenije malo ohladio, hoću da dam prostora, da vidimo da li može da se nešto promeni, da se nešto poboljša. Neću toliko da pratim gde je i šta radi. Otišlo je sve predaleko i pustio sam. Shvatio sam da ne mogu ja nikoga usmeravati i držati ga na lancu. Ja sam uvek neko ko sumnja, opravdano ili ne... Vreme će pokazati da li ćemo ostati u odnosu ili ne. Sada je ona kao ja ranije, kada nisam mogao da je ne zagrlim pre nego što zaspim. Možda je to strah da ne odem do nje, pa zapinje i pritiska - govorio je Ajdarpašić.

Šta je još Mensur rekao za Milicu možete pogledatiu videu ispod.

VIDEO BONUS:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

21.12.2021 12:28

Nesnosne svadjalice. Svadje bez razloga.