TAJ ODNOS NEMA NIKAKVU BUDUĆNOST! Najbolja drugarica Viktorije Mitrović surovo iskrena o odnosu sa Osmakčićem: GREŠE OBOJE!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Elita 8 | Farma 8

08.01.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica zadrugarke Viktorije Mitrović otkrila je šta misli o odnosu Marka Osmakčića i svoje drugarice.

TAJ ODNOS NEMA NIKAKVU BUDUĆNOST! Najbolja drugarica Viktorije Mitrović surovo iskrena o odnosu sa Osmakčićem: GREŠE OBOJE!

Foto: E-Stock

Viktorija i Marko

Veza Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića je veoma turbulentna. Od svađa, raskida, novih partnera, do mirenja, intimnih odnosa, najveće ljubavi i tako u krug. Deluje da njihov odnos zavisi od toga kakvog će se raspoloženja taj dan probuditi.

Viktorijinija prijateljica, Danijela, za portal Republika.rs otkrila je šta misli o ovom odnosu, kao i kakvu im budućnost predviđa.

 

 

- Smatram da bi po njih bilo bolje da nisu zajedno, kao solo učesnici su okej, ali očigledno su stvarno pojačane emocije u zatvorenom prostoru i to je razlog zašto se konstantno mire.

Mislim da taj odnos nema nikakvu budućnost napolju, želim da opstanu, ali mislim da će nakon završetka rijalitija nažalost, svako otići na svoju stranu. Oboje dosta greše u tom odnosu, ali evidentno je da emocije postoje, vreme će pokazati sve - izjavila je Danijela Jakšić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

09.01.2022 08:57

Nemoralna švaleracija.