TARA SIMOV UCENJUJE PRODUKCIJU, KAMENJEM GAĐALA SVE PO IMANJU: Zvala advokate da reaguju! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov pokušala je da uceni produkciju da je puste napolje, a onda je i zapretila.

TARA SIMOV UCENJUJE PRODUKCIJU, KAMENJEM GAĐALA SVE PO IMANJU: Zvala advokate da reaguju! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugarka Tara Simov nije mogla da se smiri od besa u ranim jutarnjim satima, pa je počela da pravi haos ispred kapije na imanju u Šimanovcima. Tara je sve vreme ucenjivala produkciju, govoreći da su advokati u pripravnosti. 

Tara je u jednom trenutku dohvatila kamenje i počela da gađa u kapiju, a potom je otišla do svog dečka Nenada Aleksića Ša kom se požalila da nije dobila lek. 

 

 

- Sledeći ide u prozore, pa u kamere, a ujutru će advokat doći po mene, ljudi, nemojte da mislite da možete da se zaj**avate sa mnom. Ove godine se nećete zaj**avati sa mnom - govorila je Tara.

- Advokat dolazi po mene! Celu kuću ću da vam slomim. Imate tri minuta, toliko treba da se prošetate, tri minuta. Sledeći put kada pitam i kad mi se ne donese, sve lupam i idem odavde.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov Zadruga 5

 

Potom je rekla Ša da je tražila lek, pa ispričala da je produkcija dva meseca nije vodila na kontrolu kod lekara navodno, kao i da joj ne daju na vreme terapiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading