Dejan je jako PODMUKAO, a Dalila zaslužuje MUŠKARCA: Milica Veselinović OPLELA po Dragojeviću, on je ŽESTOKO spustio! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović je u emisiji "Nominacije" komentarisala Dalilu i Dejana Dragojevića.

Dejan je jako PODMUKAO, a Dalila zaslužuje MUŠKARCA: Milica Veselinović OPLELA po Dragojeviću, on je ŽESTOKO spustio! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović je tokom emisije "Nominacije" nahvalila Dalilu Dragojević, pa je tako ostakla da se ona samo bori za svoju sreću.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović priča o Dalili Dragojević

- Što se tiče Dalile, jaka je i stabilan. Koliko god da joj je teško uvek će da se našminka i podignute glave stoji ovde. Ne podražavam to što je uradila, ali bolje i to nego da spava sa nekim koga ne voli. Dobar je čovek, a to ne zaslužuju svi. Bori se za tu sreću i ljubav, ali možda to nije vredno jer smo videli koliko se daje. Dala je maksimum, ona i ja smo okej, u početku je bilo svađa, ali sada smo okej. Meni prija razgovor sa njom, bez obzira na sve, draga mi je. Želim ti da pored sebe imaš muškarca. Nadam se da ćeš naći svoju sreću što se tiče ljubavi - izjavila je Milica, a onda se dotakla i Dejana Dragojevića:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović priča o Dejanu Dragojeviću

- Što se tiče Dejana, on je sada bolje, ovo je ono što je bio na početku. U poslednje vreme komentarišem njegovu temu. Dejan je bio taj koji je stalno komentarisao mene i bio surov. Njemu ne odgovara istina, svima prija ono što je bio onda kada se to izdešavalo. Svi smo ga hvalili ali je svima bilo i čudno. Posle nekog vremena, on kreće da psuje i vređa, posle svih koji komentarišu njegovu temu, moj odnos i sve ostalo. Svi pričaju da je pametan, ali jako je podmukao i itekako zna šta radi, ali ne sumnjam ja u njega da će do kraja sve da sredi. Što se tiče njega i Aleks ona je mnogo dobra prema njemu i ćuti mu - pričala je Milica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga 5

- Šta da pričam sa ljudima koji ne završe školu... Ja sam sve pamtio i slušao, znam ko mi misli dobro ko mi misli loše, što se tiče nekih stvari, to je to. Ja sam se izvukao iz svega, i bilo ko da me načepi ja ću vratiti, makar način bio morbidan - odgovorio je Dejan na prozivke.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

26.03.2022 05:23

I ovo dno jedva punoletno je naslo nekoga da kritikuje. Sedi bre dola i pokri se usima ulicarko. Svalila se u krevet prvu noc kod muskarca koga ne zna, posto se predhodno vec zaigrala sa njih nekoliko u izolaciji. Odvratno stvorenje, zenetina u najavi, umesto da nosi radost mladih godina ova palaca jezikom kao anakonda. Fuj