EKSKLUZIVNI snimci iz Kliničkog centra u Nišu! Evo šta smo zatekli ispred bolnice u kojoj leži Miljana Kulić! (VIDEO/FOTO)

Autor: Marko Pantić

Elita 8 | Farma 8

03.08.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika nalazi se u Nišu ispred Kliničkog centra u kojem od subote leži Miljana Kulić, koja je hitno primljena usled bolova u stomaku.

Miljana Kulić se nalazi u Kliničkom centru u Nišu gde se doktori bore za njen život i stabilizaciju zdravstvenog stanja, koje se pogoršalo nakon njenog povratka iz Turske i operacije želuca koju je imala.

Ekipa portala Republika stigla je u Niš i Klinički centar kako bismo pokušali da dobijemo više informacija o Miljaninom stanju, ali i pokušali da razgovaramo sa njenim roditeljima Sinišom i Marijom Kulić.

Republika

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana Kulić pred operaciju

Kako smo stigli pred zgradu Kliničkog centra, ugledali smo automobil Miljaninog oca, kao i njega i Mariju koji zabrinutih lica idu ka ulazu bolnice, kako bi posetili svoju ćerku koja se bori za život. 

Marija i Siniša se ne odvajaju od doktora koji leči Miljanu, danonoćno su sa njim i čine sve kako bi njihovoj ćerki bilo bolje. Njih dvoje najmanje vremena provode u svom domu, a kako nam je Marija rekla, dok joj se ćerka ne oporavi ona iz bolnice ne odlazi.

- Moje mesto je ispred bolnice i Saborne crkve, to mi je relacija dok Miljana ne izađe iz bolnice - rekla je Marija za Republiku.

Mi smo pokušali da dobijemo i izjavu lekara, ali kako su nam iz bolnice rekli, trenutno ne postoji mogućnost da daju bilo kakve izjave po pitanju Miljaninog zdravlja.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić na intenzivnoj nezi

Podsetimo, Miljana je nakon operacije i povratka u Srbiju odjednom osetila veliki bol u stomaku, zbog čega se javila lekaru, a ispostavilo se da je došlo do povrede i krvarenja slezine koja je na kraju izvađena.

Republika

Foto: bosphorusbariatrics/instagram.com

Klinika u kojoj je MIljana operisana se oglasila

Sinoć se oglasila i klinika iz Turske u kojoj je Miljana operisana, koji tvrde da do povrede slezine nije došlo tokom operacije, kao i da nisu znali za krvarenja koja je Kulićeva imala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ja

03.08.2022 16:00

Zar je toliko bitna da se o njoj piše,nije jedina koja je imala operaciju, dosta više

Olja

03.08.2022 21:06

@Ja - Odvratno...samo o njoj.Ko je ona?Luda Nasta

Mina

03.08.2022 16:10

Da li je moguće da se piše ovoj spodobi i njenoj porodici?!