Sablasna TIŠINA u porodičnom domu Kulić! Miljanina borba za život bacila komšije u očaj: Nekada je ovo bilo najveselije dvorište, molimo se za nju! (FOTO)

Autor: Marko PANTIĆ

Elita 8 | Farma 8

03.08.2022

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća porodice Kulić prazna.

Sablasna TIŠINA u porodičnom domu Kulić! Miljanina borba za život bacila komšije u očaj: Nekada je ovo bilo najveselije dvorište, molimo se za nju! (FOTO)

Foto: MK

Miljana Kulić ubrzo nakon operacije smanjena želuca u Turskoj je osetila nesnosne bolove u stomaku, da bi nakon hitne hospitalizacije u Klinički centar Niš bilo utvrđeno da ima krvarenja zbog povrede slezine, koja joj je po hitnom postupku i izvađena. 

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

Ekipa portala Republika nalazi se u Nišu u Kliničkom centru gde se Miljana i nalazi, a tamo smo kako smo već pisali zatekli njene roditelje Mariju i Sinišu Kulić, vidno zabrinute, koji su svaki dan po ceo dan u bolnici uz ćerku i u stalnom kontaktu sa doktorom.

Republika

Foto: republika.rs

Marija i Siniša Kulić ne odlaze iz bolnice

Potom smo se uputili ka porodičnom domu Kulić, gde smo zatekli prazno dvorište i kuću i sablasnu tišinu. Nigde nikoga nema, prozori zatvoreni, a iz doma ne dopiru nikakvi glasovi.

Kako nikoga od porodice Kulić nismo mogli da nađemo, prve komšije su nam tužnim tonom priznali da su i oni očajni, a da dom Kulića više nije ono što je nekada bio.

- Ovo je strašno, ovo je nekada bilo najveselije dvorište, a sada je sve prazno, tuga, kao da je neko umro. Nigde nikoga nema, Marija i Siniša kao da žive u kolima, iz bolnice ne dolaze. Molimo se da Miljani bude bolje i da ova tuga prođe - rekla je komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading