CAR PREVARIO MILICU SA ALEKS, VESELINOVIĆEVA SE SLOMILA OD TUGE: Filip žonglira između dve zadrugarke, svi se pitaju kojoj će pripasti (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić bez problema je oprostila Filipu preljubu i nastavila tamo gde su stali

CAR PREVARIO MILICU SA ALEKS, VESELINOVIĆEVA SE SLOMILA OD TUGE: Filip žonglira između dve zadrugarke, svi se pitaju kojoj će pripasti  (VIDEO)

Foto: youtube

Radnju rijaliti programa "Zadruga 6" sve je teže pratiti, jer se više ne zna da li Filip Car uživa u ljubavi sa Aleksandrom Nikolić, koju je oteo od Dejana Dragojevića, ili sa Milicom Veselinović, bivšom devojkom Mensura Ajdarpašića. 

Car je pre samo nekoliko dana Aleksandru Nikolić prevario sa njenom nekadašnjom bliskom drugaricom Milicom Veselinović, a čini se da mu je ona preljubu oprostila, s obzirom na to da je Filip sada Milicu prevario sa Aleks.

Naime, Aleksandra je oprostila Filipu, a sam čin pomirenja dogodio se dok su njih dvoje, vezani "sudbinskim lisicama" išli na žurku, kada su desili sočni poljupci. 

Milica Veselinović, gledala je sve vreme Aleksandru i Filipa kako se ljube i uživaju zajedno na žurci, a u jednom trenutku nije mogla da sakrije emocije, pa se rasplakala: 

Podsetimo, Aleksandra je inače javno prevarila svog dečka Dejana Dragojevića i to sa Filipom Carem, zbog kog se i razveo od supruge Dalile Dragojević.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading