"HONORARE ĆE MORATI DA DAJU NA MOJE TUŽBE" Boža Džons uhaćen ispred Palate Pravde, zadrugare čeka pakao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika je uhvatila Božu Džonsa ispred suda!

"HONORARE ĆE MORATI DA DAJU NA MOJE TUŽBE" Boža Džons uhaćen ispred Palate Pravde, zadrugare čeka pakao!

Foto: Republika

Bivši zadrugar i pevač Boža Džons uhvaćen je jutros ispred Palate Pravde, a portal Republika saznao je zašto je morao da ode do ove ustanove. 

Naime, pre nekoliko dana za Republiku Boža je otkrio da smatra da ga uhodi sekta i da je to sve povezano sa jednom zadrugarkom iz rijalitija, detaljnije pročitajte klikom na TEKST.

Sada smo Božu uhvatili ispred suda, a kako saznajemo, otišao je kako bi podneo prijavu protiv pojedinih zadrugara, koji su ga uvredili i ponizili. Pevač je odlučio da presavije tabak i podnese tužbe protiv mnogih zadrugara. 

 

Mi smo tim povodom kontaktirali Božu, koji nam je otkrio o čemu se radi:

- Nema više, kome smeta jaki Boža Džons! Svi će da plati šta su mi radili, sve će oni da vide! Podneo sam više tužbi, pričao sam sa advokatom, imam dokaze, imam snimke, hvala Bogu, produkcija sve redovno objavljuje na kanalu, imam za sve dokaze, pa ćemo videti kad budu morali da daju ceo honorar na moje tužbe - poručio je Boža za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading