ZVEZDAN OŠAMARIO ANĐELU, ČEKA SE REAKCIJA POLICIJE: Ljubavnica dobila po faci od Slavnića, pojavio se šok snimak sa kamera! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić poludeo, pa udario Anđelu Đuričić!

ZVEZDAN OŠAMARIO ANĐELU, ČEKA SE REAKCIJA POLICIJE: Ljubavnica dobila po faci od Slavnića, pojavio se šok snimak sa kamera! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić posvađali su se žestoko, čak je u jednom trenutku kao razjareni bik polio ljubavnicu vodom, da bi potom izašli da prošetaju van Bele kuće, gde su se nastavili svađati.

 

U jednom trenutku, kako se navodi na snimku objavljenom na Instagram profilu fan grupe Zadruge, Zvezdan je navodno udario Anđelu, što je i označeno na videu koji je postavljen na društvene mreže.

- Pazi šta radiš, pazi šta radiš, to ti sad kažem zadnji put - pripretio je Slavnić, Anđeli koja je bila hladna, ili se možda pretvarala jer se uplašila.

- Okej - rekla je ona.

- Ne, nemoj okej, nemoj posle da ti bude đavo kriv - rekao je Slavnić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Nije baš jasno na snimku da ju je Zvezdan udario Anđelu, liči na čušku, šta je takođe nedopustivo, kako se navodi u snimku, ali joj je zapretio da pazi kako se ponaša. Podsetimo, Anđela je izjavila da kada bi neki muškarac nasrnuo na nju, prijavila bi ga policiji odmah, tako da se čeka njena dalja odluka. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ccccccccc

05.03.2023 13:05

A zašto ga Mitrović ne izbaci, zar ga se i on plaši??? Slavnic može da radi sta hoće kao i one ku......ije kulicke, NAPOLJE I OVAJ I KULICKE!!!!

Odgovori 13 20
Persa

05.03.2023 17:18

@Ccccccccc - Avajjjj narode Bolesni %

Ana

05.03.2023 13:30

Ma kakvi, ne tuče Slavnić, zer ne? Da li se Slavnić tušira? Već 3 dana spava i ono par sati kad je budan, on je u istoj žutoj majici. A Anđela? Mnogo je zla posejala i sad joj se vraća.

Odgovori 8 15
danijela

05.03.2023 15:22

Drolja odvratna!